Кутията на Пандора е отворена! Сега да очакваме табелите “Партия

...
Кутията на Пандора е отворена! Сега да очакваме табелите “Партия
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Спешно трябва да се приеме Закон за лобизма

„ Кутията на Пандора е отворена! Сега да чакаме табелите “Партия за обмен ”! Интересно за какво един бизнес би дал да кажем 500 000 лева за акцията на една партия? Въпросът е риторичен! Ако измененията станат факт, те би трябвало да вървят ръка за ръка със Закон за лобизма!

Досега имаше прикрито изнудване и напън върху компании да дават кеш на партиите, само че в този момент към този момент ще е публично с ФАКТУРА. Да не не помнят да сложат и данъчни облекчения за компаниите донори...

Интересно какво се би случило с компания, публично подкрепила опозицията? Оставям тази мисъл на вашето въображение и опит с българската администрация.

Статуквото стегна обръча около българските политически партии. Сега се надявам да Ви става още по-ясно за какво единствено с европейски лостове може да се оправим и да си върнем страната!

Някой ще каже: “а какво предлагаш? ”. Не единствено предлагам, само че и съм съвносител на съответно предложение в 43-то Народно заседание за регресивна канара за дотациите, където “малките ” получават повече, а “големите ” - по-малко, като концепцията е една партия предходна прага от 1% да има задоволително средства да развива активност, без да държи големи суми по банкови депозити и да нервира хората!

Нека “Игрите на глада ” стартират в този момент... “
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР