Курс, озаглавен „Политика на идентичността и различието”, стана причина за

...
Курс, озаглавен „Политика на идентичността и различието”, стана причина за
Коментари Харесай

Проф. Николчина: Всички имаме проблем с фалшивите новини

Курс, озаглавен „ Политика на идентичността и различието”, стана причина за изострен спор сред представители на две основни институции в страната - Софийския университет и Министерството на защитата.
Говорителят на Военното ведомство заподозря, че под прикритието на курса, в действителност се пропагандира хомосексуализъм. Александър Урумов написа няколко статуса с такава устременост в профила си във Фейсбук. От Алма Матер също не замълчаха.
Професор Миглена Николчина, която води лекциите по „ Политика на идентичността и различието”, разгласи в ефира на bTV, че Александър Урумов популяризира подправени вести.
„ В мрежата се написа какво ли не, само че особеното в този случай е от кого се написа. Всички имаме проблем с подправените вести и операциите, уточни проф. Николчина. Това не е джендърска стратегия, а стратегия по литературознание, означи тя.
Става ясно, че Александър Урумов се е извинил с различен пост за думите си, само че съгласно професор Николчина той би трябвало да поеме отговорност за изявленията си, защото е човек с избрана позиция.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР