Курортният комплекс Албена“ отказа да отвори нощните заведения, дори и

...
Курортният комплекс Албена“ отказа да отвори нощните заведения, дори и
Коментари Харесай

„Албена“ отказа да отвори увеселителните заведения

Курортният комплекс „ Албена “ отхвърли да отвори нощните заведения, даже и сега, откакто към този момент е позволено те да работят. Това решение е за предварителна защита и сигурност както на личния състав, по този начин и на гостите, с цел да няма разбъркване на разнообразни потоци от хора.

„ Даваме доста други благоприятни условия за действителна, същинска отмора на нашите посетители на необятната плажна линия, по морето и във всички летни заведения, които са отворени, ” изясни пред Радио София Христо Пенев, зам.-директор в комплекса.

Според шефа на комплекса е извънредно мъчно да се съблюдава отдалеченост в сходни заведения при съществуването на мощната музика и висок градус на настроението.

Пенев също съобщи, че всички ограничения, свързани с предварителната защита на ковид, водят до доста по-големи разноски за управата на всеки хотел и ресторант. По негови думи гостите на комплекса също поддържат затварянето на питейни заведения и нощните заведения, смятайки че това ще донесе по-голяма здравна сигурност.

Напомняме, че питейните заведения и нощните заведения бяха затворени при започване на месеца, а в курорта бяха наложени едни от най-строгите противоепидемични ограничения – наложителен медицински обзор на входа на всеки хотел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР