Курортните градове като Банско и населени места на Черно море

...
Курортните градове като Банско и населени места на Черно море
Коментари Харесай

Ген.Мутафчийски: Свободията на някои водят нещата към провал

 " Курортните градове като Банско и обитаеми места на Черно море се извършиха с туристи. Това е и една от аргументите да се наложат по-рестриктивни ограничения, като затваряне на София ", разяснява проф. Мутафчийски.

Главната цел на всеобщото тестване е интензивно намиране на вирусоносители, съобщи той. Към момента са направени 18 502 теста в България. Под карантина сега са 19 118 души, а 81 456 души са били сложени от началото на епидемията под такава.

Големите магазини ще влязат в една рискова група поради контактуването с доста хора. До затваряне на магазините ще се стигне в случай че те не съумеят да обезпечат ред, обвързван с сигурността на жителите. Всички тези ограничения са, с цел да се защищити популацията от заразяване. В нашите ограничения има детайл на " споделена отговорност ". Отговорността на правителството е очевидна, а всеки жител носи солидарна отговорност за съблюдаване или неспазване на разпоредбите по време на зараза. Всеки един от нас би трябвало да разбере какво е независимост и какво е свободия. Отново дублирам, че по- огромна част от българите имат нарушени права да останат здрави, поради част от българите, които водят съзнателно нещата към неуспех.

" Длъжен съм да кажа- на фона на свободията дано да почитаме правата на жителите! ", напомни ген. Мутафчийски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР