Курортен комплекс Пампорово ще посрещне последния кръг от Българския рали

...
Курортен комплекс Пампорово ще посрещне последния кръг от Българския рали
Коментари Харесай

Последният кръг на БГ рали спринт – през Пампорово

Курортен комплекс Пампорово ще посрещне последния кръг от Българския рали спринт шампионат за сезон 2023.

Благодарение на напъните на „ Пампорово “ АД, Община Смолян и Община Чепеларе рали спринт „ Пампорово “, ще приюти едни от най-хубавите екипажи в рали спринт дисциплината.

Третото издание на рали спринт „ Пампорово “ ще се организира в дните 11 и 12 ноември, и ще предложи пет скоростни стадия с обща състезателна дължина от 43 километра.

Маршрута през тази година ще претърпи съществени промени. Скоростен стадий „ Смолянски езера “ има напълно нова и непозната за състезателите секция. Другият скоростен стадий „ Пампорово “ ще се кара в противоположна посока от к.к. Пампорово към село Левочево.

Най-голямата смяна обаче е прибавянето към маршрута на 1,85 километровия супер специфичен стадий на име „ Смолян “, който ще се организира по улиците на столицата на Родопите град Смолян, където ще се организира и церемонията по награждаването.

Щабът на Рали спринт „ Пампорово “ 2023 ще бъде в хотел „ Орловец “ в к.к. Пампорово, а сервизният парк ще бъде ситуиран в непосредствена непосредственост до него.

Повече информация за надпреварата можете да намерите на rallypamporovo.bg и на Фейсбук страницата на конкуренцията.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР