Курортът Златни пясъци се нарежда на осмо място в класация

...
Курортът Златни пясъци се нарежда на осмо място в класация
Коментари Харесай

Признание! Златни пясъци в топ 10 на най-добрите плажове за луд купон в света

Курортът Златни пясъци се подрежда на осмо място в ранглиста за най-хубавите празненство плажове в света. Това демонстрира проучване на немската организация за изследвания Beach-Inspector, написа Монитор.
Организацията има разнообразни критерии, както и разнообразни награди, измежду които за най-хубава дестинация за обичайната отмора, най-хубав плаж за празненство, за водни спортове и други. Крайната оценка се прави на база качество на водата, благоприятни условия за пейзаж и несъмнено, предложения за нощен живот.
В класацията за най-предпочитани празненство плажове България се подрежда на 8-мо място в света с централния плаж на Златни пясъци. Челната позиция е заета от Дубай с плажа Барасти, последван от Майорка с Плая де Палма. Последното място е отредено на Гърция, а тъкмо преди него се нареждаме ние. Сред другите спечелили са няколко плажа в Тайланд, както и един в Ибиса.
Според „ инспекторите “ на немската организация Златни пясъци може да се трансформира в търсена туристическа дестинация в идващите години за тези, които търсят бързо и на ниска цена развлечение. Най-голяма посещаемост има от туристи от Германия, Англия и Русия, пишат в уеб страницата на Beach-Inspector. Средната възраст на отдъхващите е от 14 до 35 години, само че най-вече са студентите и учещите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР