Курортът Слънчев бряг е най-евтин за почивка в Европа това

...
Курортът Слънчев бряг е най-евтин за почивка в Европа това
Коментари Харесай

Най-евтин турорт за почивка в Европа - Слънчев бряг

Курортът Слънчев бряг е най-евтин за отмора в Европа това лято, демонстрира изследване на английския вестник " Мирър ", съобщи Дарик. Според изданието разноските за храна и питиета в Слънчев бряг са най-ниски, като по отношение на предишното лято цените са паднали с 10%. Едно четиричленно семейство ще заплати към 275 паунда за една седмица храна, питиета, сладоледи и бутилка лосион за слънце. За същото в Алгарве, Португалия, разноските ще бъдат 385 паунда, обобщава " Труд ".
 
Сумата се покачва на 434 паунда в Коста дел Сол, до 578 паунда в Пафос, Кипър, 602 лири в Крит и доближава колосалните 766 паунда в Палма, Майорка.

Междувременно в Слънчев бряг беше открит публично летен сезон 2017. " Към началото на сезона общият брой планувани полети на летища Варна и Бургас за интервала юни-септември 2017 година към този момент надвишава с 8% броя на изпълнените полети през същия период на 2016 година
 
Очакваме още веднъж мощно наличие на туристи от Германия, Полша, Англия, Украйна, Чехия, Франция, скандинавските страни, Русия ", сподели по време на церемонията министърът на туризма Николина Ангелкова. 

Тя акцентира, че летният туризъм заема главен дял в бранша и от идващите няколко месеца зависи да изпратим отлична година с подобен растеж все още от 7 до 10% по отношение на рекордната 2016-а.

Трайното намиране на решение на казуса с фрагментите остава водещо за нас, разясни още министърът. И добави, че би трябвало да се разиска и междинното заплащане в бранша, с цел да се задържат качествените служащи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР