Курорт на Бахамските острови, където две майки в Кентъки твърдят,

...
Курорт на Бахамските острови, където две майки в Кентъки твърдят,
Коментари Харесай

Курорт на Бахамските острови, където 2 майки твърдят, че са били дрогирани и изнасилени от служители, твърди, че записите от камерите за наблюдение не съвпадат с твърденията

Курорт на Бахамските острови, където две майки в Кентъки настояват, че са били дрогирани и изнасилени от двама чиновници, сподели, че разказът на дамите за това, което се случи не съответствува със предпазените му фрагменти.

Амбър Шиърър и Донгайла Добсън споделиха, че са били нападнати измежду бял ден от чиновници на Pirate’s Cove, до момента в който са си почивали на плажа, до момента в който техният карнавален круизен транспортен съд е дебаркирал на Гранд Айлънд на Бахамските острови.

Дългогодишните другари споделиха, че им е било препоръчано особено пиво от чиновник, само че единствено след 15 минути почнали да се усещат необикновено опиянени.

Те бяха въведени от член на личния състав в насаме място, с цел да търсят снаряди - и тогава Шиърър споделя, че се е свестила, до момента в който е била изнасилена от мъж в униформа.

Двойката, цялата в порязвания и натъртвания, заяви за половото посягане на кралската бахамска полиция, която по-късно арестува двама мъже - 40-годишен от Южна Бахамия и 54-годишен от Eight Mile Rock.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР