Куриозният случай с Красимир Тончев взриви социалните мрежи преди няколко

...
Куриозният случай с Красимир Тончев взриви социалните мрежи преди няколко
Коментари Харесай

Издирван от МВР не се укрива

Куриозният случай с Красимир Тончев взриви обществените мрежи преди няколко месеца.

В края на март Столична дирекция на вътрешните работи разгласява лист с наказани лица, които се укриват. Вместо информация от бдителни жители обаче, в полемиките под фотосите се включиха самите търсени. Един от тях – Красимир Тончев, стана звезда в обществените мрежи, откакто заформи онлайн диалог с Министерство на вътрешните работи и разгласява персоналния си телефон.

Четири месеца по-късно, Красимир продължава да живее и работи в Германия. Оттогава е получил едно позвъняване от Министерство на вътрешните работи, с цел да го питат кака се споделя и къде е. Отговорил им. Заради историята мъжът се тормози, че може да бъде уволнен от транспортната компания, в която работи.

През март вътрешният министър Валентин Радев се ангажира, че търсеният ще бъде открит. Четири месеца по-късно описът с търсените е свален от страницата на Столична дирекция на вътрешните работи във Фейсбук.

От bTV попитаха Министерство на вътрешните работи какъв брой от търсените напролет към този момент са открити. Оттам ни дадоха отговор – над 8900 са свалени от търсене. Попитахме още за какво албумът със фотосите на търсените от полицията е към този момент свален от Фейсбук страницата на Столична дирекция на вътрешните работи. Този въпрос не е получил отговор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР