Куриозният случай с Красимир Тончев взриви социалните мрежи преди няколко

...
Куриозният случай с Красимир Тончев взриви социалните мрежи преди няколко
Коментари Харесай

Издирван от МВР продължава да не се укрива

Куриозният случай с Красимир Тончев взриви обществените мрежи преди няколко месеца.

В края на март Столична дирекция на вътрешните работи публиквуа лист с наказани лица, които се укриват. Вместо информация от бдителни жители обаче в полемиките под фотосите се включиха самите търсени. Един от тях – Красимир Тончев, стана звезда в обществените мрежи, откакто заформи онлайн диалог с Министерство на вътрешните работи и разгласява персоналния си телефон.
Парадокси във фейсбук страницата на Столична дирекция на вътрешните работи: Издирвани пишат под фотосите си Друг разгласен за търсене от Министерство на вътрешните работи пък се оказа към този момент зад решетките и изтърпява наказването си
Четири месеца по-късно, Красимир продължава да живее и работи в Германия. Оттогава е получил едно позвъняване от Министерство на вътрешните работи, с цел да го питат кака се споделя и къде е. Отговорил им. Заради историята мъжът се тормози, че може да бъде уволнен от транспортната компания, в която работи.
Издирван от Столична дирекция на вътрешните работи отговори на органите на реда в обществената мрежа Във „ Facebook ” Красимир Тончев даже остави телефонния си номер на полицията
През март вътрешният министър Валентин Радев се ангажира, че търсеният ще бъде открит. Четири месеца по-късно описът с търсените е свален от страницата на Столична дирекция на вътрешните работи във „ Фейсбук”.

Попитахме Министерство на вътрешните работи какъв брой от търсените напролет към този момент са открити. Оттам ни дадоха отговор – над 8900 са свалени от търсене. Попитахме още за какво албумът със фотосите на търсените от полицията е към този момент свален от „ Фейсбук” страницата на Столична дирекция на вътрешните работи. На този въпрос, не получихме отговор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР