Куриозна ситуация се разигра в късния следобед днес на кръстовището

...
Куриозна ситуация се разигра в късния следобед днес на кръстовището
Коментари Харесай

Шофьор на баничарка изкара акъла на хасковлии! Хората звънят на пожар на полиция и бърза помощ, но се оказа, че...

Куриозна обстановка се разигра в късния следобяд през днешния ден на кръстовището на бул. “Васил Левски “ и ул. „ Единство “ в Хасково. Шофьор на Рено заспа зад кормилото до момента в който изчакваше светофара на алено.  Колата обаче не помръднала даже и когато зелената светлина пристигнала. След като на няколко пъти, даже и при якото надуване на клаксоните на задните коли, реакция нямало, последвала инспекция в колата от други участници в придвижването.



Отначало хората помислили, че става въпрос за случай и даже евентуална ненадейна гибел, защото водачът зад кормилото на Реното не помръдвал.



Повикани са полицейски и медицински екипи. При суетнята обаче водачът отворил очи. Оказало се, че няма потребност от лекарска помощ, спретнат e в полицейската патрулка на независим ход.



По-късно стана ясно, че лидерът е отказал да даде проба с дрегер, не се е съгласил и за кръвна проба, написа Haskovo.net.



При тази обстановка ще му бъде наложена санкция по Закона за придвижване на пътищата от 2000 лв., ще му бъде прибрана за две години и шофьорската брошура, изясни шефът на КАТ Димо Чобанов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР