Куриозен случай се е разиграл в гора във Видинско в

...
Куриозен случай се е разиграл в гора във Видинско в
Коментари Харесай

Фалстарт! Бракониер опита да избяга от ченгета със ЗИЛ, катурна се в яма

Куриозен случай се е разиграл в гора във Видинско в неделя. Бракониер се е опитал да избяга от полицията, само че се обърнал с камиона си, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Към 8.30 часа през вчерашния ден униформени от Белоградчик реагирали на сигнал за противозаконен дърводобив в землището на село Кладоруб. В региона на някогашния икономически двор полицейски и горски чиновници засекли 40-годишен гражданин на Димово, а на близкия път – автомобил „ ЗИЛ “, ръководен от 33-годишен гражданин на село Рабиша. В товарния отсек имало 7 кубика немаркирани дърва.
Установено било мястото, откъдето е добита дървесината. Там имало двама секачи – 42-годишен от Димово и 34-годишен от Острокапци.
Докато служителите на реда правили инспекция на мястото 40-годишният димовчанин решил да си опитва шанса и да се опита да офейка. Той стартирал мотора на „ ЗИЛ “-а, само че при маневра преобърнал транспортното средство в близка яма.
Мъжът е арестуван в полицейския арест за период до 24 часа. Камионът и дървесината са конфискувани. Работата на проверяващите по случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР