Куриоз в САЩ. Необикновен случай привлече вниманието на медиите и

...
Куриоз в САЩ. Необикновен случай привлече вниманието на медиите и
Коментари Харесай

Няма отърване! Куриозна случка: Родители съдят сина си, защото не иска да се изнесе

Куриоз в Съединени американски щати. Необикновен случай притегли вниманието на медиите и накара целия свят да заприказва за тях. Кристина и Марк съдят сина си Майкъл Ротоно, тъй като не им заплаща наем и не способства по никакъв метод за фамилния бюджет. И то макар че е на 30 години. Те даже му предложили сумата от 1100 $, с цел да се изнесе от вкъщи им и да се откри другаде. Но той твърдо отказал.

Майката и бащата неведнъж изпращали заповеди за овакантяване, издадени от съда, само че Майкъл настойчиво ги пренебрегвал.
Преди съда родителите декларирали, че ответникът Мичъл Ротоно не им заплаща наем, нито оказва помощ за домакинска работа, а също по този начин е отказал и предлагането на родителите си да им помогне финансово за техния бюджет. И макар че към този момент пет пъти са му пращали предизвестия за овакантяване, той продължавал да отхвърля.
От друга страна, Майкъл твърди, че родителите му не са правили никакви опити да го изгонят. Адвокатът им обаче съобщи, че те са положили всевъзможни старания, с цел да го принудят да се изнесе, само че без никакъв резултат.
От февруари месец те непрестанно му отправяли предизвестия и искове да напусне. Той просто отказвал да го направи.
Тогава фамилията му, му предложило 1100 $, с цел да му оказват помощ в намирането на апартамент, както и за търсенето на работа.
На 30 март в последна сметка станало ясно, че техният наследник няма никакво желание да се изнесе. През април родителите решили да се извърнат към окръжния съд и да принудят сина си да напусне. Но от там им споделили, че ще би трябвало да се извърнат към Върховния съд, защото той е член на фамилията им.
Самият Мичъл нарекъл целия случай възмездие от страна на родителите си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР