Куриерските услуги съставляват 30% от трафика в градовете - натоварване,

...
Куриерските услуги съставляват 30% от трафика в градовете - натоварване,
Коментари Харесай

Renault EZ-PRO е роботизиран автомобил за куриерски услуги

Куриерските услуги съставляват 30% от трафика в градовете - натоварване, което EZ-PRO може да облекчи с помощта на своето споделено решение за доставки, еластичност и самостоятелно шофиране. Това ще способства за по-малко коли на пътя в час-пик и по-малко тапи, породени от неприятни шофьорски привички или зле паркирани транспортни средства.

Renault EZ-PRO е самостоятелен, електрически, обвързван концептуален автомобил със споделени капсули, въплъщение на бъдещето на куриерските услуги. „ Шофьорът” в тази ситуация единствено ще се вози, с цел да следи доставката на стоките, както и своя автопарк от капсули. Вместо да ръководи, той ще може да се концентрира върху ефикасното обмисляне на маршрутите или обезпечаване на спомагателна и лична услуга като персонална, премиум доставка на хранителни артикули или чупливи предмети.

Автопаркът от капсули без водачи се движи поредно в колона или без значение един от различен. EZ-PRO съдържа конфигуруеми модули, които дават отговор на огромно многообразие от характерни потребности на бизнес клиентите: за експерти в областта на куриерските услуги, само че и за търговци, занаятчии и бизнесмени.

EZ-PRO е част от серия концептуални модели на Renault, фокусирани върху градските мобилни услуги. EZ-PRO следва представянето на EZ-GO - електрически, обвързван, изцяло самостоятелен, споделен автомобил за транспорт на хора.


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР