Куриерска фирма “Спиди АД се включва в международна програма “Космическа

...
Куриерска фирма “Спиди АД се включва в международна програма “Космическа
Коментари Харесай

Спиди става част от програма за „Космическа поща“

Куриерска компания “Спиди ” АД се включва в интернационална стратегия “Космическа поща ” и ще помогне на учениците от цялата страна да имат невероятната опция да изпратят свое обръщение в космоса. Малчуганите ще получат назад картичката с посланието си като специфична пратка от космоса.
Инициативата стартира от през днешния ден и ще продължи до 23 октомври. В нея ще могат да вземат участие възпитаници от цяла България, които откакто смъкват и разпечатат картичката, ще могат да напишат своя отговор на въпроса “Защо Земята се нуждае от Космоса? ”. Младежите могат да развихрят въображението си и да нарисуват или опишат своите атрактивни хрумвания, а по-късно да предадат картичката на класния си началник. Куриерите на “Спиди ” имат значимата роля да посетят над 2500 учебни заведения в цялата страна и да се погрижат за преместването на посланията до детския теоретичен център “Музейко ”, от където в следствие картичките ще заминат за площадката на галактическата ракета.
 Спиди прави българската фантазия действителност Спиди прави българската фантазия действителност
Компанията започва за четвърта поредна година плана, който дава късмет за влиятелна работа на младежи без опит Вие сте млади, обра...
“За нас е голямо наслаждение да сме първата българска куриерска компания, част от “Космическа поща ” и по този метод да зарадваме безчет деца в България като им покажем, че космосът е по-близо, в сравнение с наподобява ”, разяснява Данаил Данаилов, член на борда на шефовете на " Спиди " АД.
Картичките ще бъдат изстреляни на борда на ракетата “New Shepard ” благодарение на Club for the future и компанията Blue Оrigin. След невероятната разходка на посланията, всеки възпитаник ще получи картичката си с щемпел “Летяло в космоса ”.
“Щастливи сме да доведем космоса една стъпка по-близо до българските възпитаници посредством програмата “Космическа поща ”, сподели Джозеф Рейнке, шеф, Club for the Future. “Колкото по-рано вдъхновим възпитаници да започват кариерата си в региона на STEM, толкоз по-голям ще е наборът от гении, с които ще разполагаме в международен мащаб ”.
Мисия “Космическа поща ” в България се реализира благодарение на: BrightCap Ventures “Спиди ” АД, Министерство на образованието и науките, Фондация “Америка за България ”, Регионално ръководство на образованието София-град в съдействие с българската галактическа компания Ендуросат, и Музейко.
 Спиди АД с растеж на приходите от над 62% и на облагата от 22% Спиди АД с растеж на приходите от над 62% и на облагата от 22%
Спиди АД разгласява финансовите си резултати за третото тримесечие на 2015 година на неконсолидирана и консолидирана основа. Компанията прод...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР