Куражът в политиката не е само в вземането на едно

...
Куражът в политиката не е само в вземането на едно
Коментари Харесай

Буруджиева и Коларова спориха за куража на президента

Куражът в политиката не е единствено в вземането на едно решение, а и на осъществяването му. Дебатът за прокуратурата не е нов. Всеки диалог за конституционни промени, ще донесе още претенции.
Това съобщи пред Българска национална телевизия доцент доктор Татяна Буруджиева, политолог, учител, някогашен народен представител от Българска социалистическа партия, която дружно политологът доцент Румяна Коларова разясниха подписването на укза за назначението на Иван Гешев за основен прокурор. Припомняме, че през вчерашния ден президентът Радев разгласи, че стартира и спор за промени в Конституцията.

" Подписването на указа е най-нормалното нещо, което можеше да стане. Румен Радев не се оказа огромен куражлия. ", съобщи от своя страна Коларова.

" Вече повече от 15 години се разискват конституционни промени. Това не е изключително дейна, а рутинна позиция ", сподели още тя.

" Нека не вменяваме на президента нашите лични стремежи. Въпросът е дали неговите оферти за промени в Конституцията са изпълними. ", разяснява Буруджиева. Тя загатна, че предходния президент Росен Плевнелиев, част от екипа на който бе Коларова, не се е отличавал с необикновен кураж.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР