Кураж, дързост, увереност, доверие, принадлежност и благодарност са най-актуалните качества,

...
Кураж, дързост, увереност, доверие, принадлежност и благодарност са най-актуалните качества,
Коментари Харесай

257podcast - каузата, която променя вече на една година

Кураж, смелост, убеденост, доверие, принадлежност и признателност са най-актуалните качества, нужни на актуалните хора и водачи. Как да се сдобием с тях? Откъде стартира смяната, за какво е значима прочувствената просветеност, каква е силата на уязвимостта, по какъв начин да преизчислим страстите си в наша изгода или пък да управляваме срама, за какво перфекционизмът е нездравословна упоритост, по какъв начин неуспехът може да бъде стъпка към триумфа - към този момент една година отличеният с PR Приз 2021 (2 - две водещи, 5 - пет минути, 7 - седем секунди за първо впечатление) дава отговорите в сряда, в предаването " Ритъмът на столицата " по Радио София, както и в подкаст платформите.

А това са единствено част от завладяващите тематики от първата година на подкаста за личностно и кариерно развиване на БНР с създатели журналиста Катя Василева и водещия интернационален съветник по бизнес етикет, протокол и поведенчески коуч Кристина Крънчева.

 Снимка: БНР

Още от замисъла си при започване на 2021 година " 257 podcast " е не просто план в интерес на хората, търсещи ключ за убеденост и триумф в персонален и професионален проект в предизвикателната пандемична действителност, а идеята, в която двете водещи имат вяра, че може да трансформира. И това се случва. Много скоро след старта си поредицата добива известност и получава вдъхновяваща противоположна връзка, както от бизнес средите, по този начин и от хора, опитващи да се вгледат в себе си, да премислят мотивацията и търсят способи да добият куража да бъдат и отстояват себе си във всяка сфера, на всяка сцена.

Една година след началото " 257 podcast " има хиляди слушатели, стотици позвънявания и въпроси, на които двете водещи дават отговор налично и с персонални образци.

" Важно е да не губим, а да откриваме новото лице на мотивацията, да приказваме не за това какво би трябвало да вършим, а какво да спрем да вършим. Защото знаем, че хората на високи позиции, а и освен, имат поведенчески дефицити ", разкриват истинския метод в поднасянето на наличие в " 257 podcast " Катя Василева и Кристина Крънчева.

 Снимка: БНР

" БНР има богата традиция и доста стратегии и излъчвания, които честват впечатляващи юбилеи. Но в този момент означаваме първия рожден ден на един напълно нов медиен артикул, основан да живее в цифровото пространство. Той е действителен и демонстрира пътя, в който би трябвало да се развива БНР и посоката, в която би трябвало да насочи своите запаси.

Темите в " 257 podcast " са извънредно значими. Всички приказваме за смяна, за смяна в страната. Тя е цялост от всички нас. А в тази поредност става дума за смяна на личността, откъдето точно би трябвало да стартираме. Затова считам, че това, което вършат Катя Василева и Кристина Крънчева е изключително значимо, и имам вяра потребно за аудиторията ", споделя генералният шеф на БНР Милен Митев.

 Снимка: БНР

Обратната връзка за " 257 podcast ":

" Радвам се, че Катя Василева и Кристина Крънчева сътвориха същински смислена поредност, която ни дава хрумвания по какъв начин да бъдем по-добрата версия на самите себе си ", споделя Владимир Ампов - Графа.

" Вече година Катя Василева и Кристина Крънчева ни припомнят за силата на мотивацията по пътя за постигането на задачите ни ", прибавя Михаела Филева.

" Продължавайте да сте прецизен ориентир за хората, които желаят да се развиват. Да ги вдъхновявате да са смели, виновни, открити, любознателни. Българският бизнес и българските бизнесмени, актуалните и бъдещи бизнес водачи имат потребност от вас ", счита Георги Руйчев - изпълнителен шеф на Българския конгрес на бизнес водачите.

" 257 podcast e чудесна композиция сред радио хъс, бизнес сексапил и етикет " е мнението на информационния специалист Даниел Киряков, съосновател на Център за разбори и спешни връзки дружно с доцент доктор Александър Христов и Любомир Аламанов , който също признава, че е почитател на подкаста.

" Продължавайте да опиянявате аудиторията с това, което вършиме " са пожеланията, които насочи към двете водещи във връзка първия рожден ден на " 257 podcast " доцент Христов.

" Усмивката, позитивният дух и професионализмът са Вашата мощ " е мнението на изпълнителния шеф на IAB Bulgaria Надя Гогова.

Всички тях можете да чуете в специфичния празничен епизод на " 257 podcast " във връзка първия рожден ден на поредицата.

От новия сезон през февруари всеки месец в подкаста за личностно и кариерно развиване ще има специфичен посетител, който да споделя персонален опит, прекарвания, провокации и решения, които го движат напред. Това може и да сте вие, стига да имате куража да споделите персоналната си история, която да въодушевява, приземява, окуражава. Опишете я на

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР