Кураж, дързост, увереност, доверие, принадлежност и благодарност са най-актуалните качества,

...
Кураж, дързост, увереност, доверие, принадлежност и благодарност са най-актуалните качества,
Коментари Харесай

„257podcast“ – каузата, която променя вече на една година

Кураж, смелост, убеденост, доверие, принадлежност и признателност са най-актуалните качества, нужни на актуалните хора и водачи. Как да се сдобием с тях? Откъде стартира смяната, за какво е значима прочувствената просветеност, каква е силата на уязвимостта, по какъв начин да преизчислим страстите си в наша изгода или пък да управляваме срама, за какво перфекционизмът е нездравословна упоритост, по какъв начин неуспехът може да бъде стъпка към триумфа – към този момент една година отличеният с PR Приз 2021 „ 257 podcast “ (2 – две водещи, 5 – пет минути, 7 – седем секунди за първо впечатление) дава отговорите в сряда, в предаването „ Ритъмът на столицата “ по Радио София, както и в подкаст платформите.

А това са единствено част от завладяващите тематики от първата година на подкаста за личностно и кариерно развиване на БНР с създатели журналиста Катя Василева и водещия интернационален съветник по бизнес етикет, протокол и поведенчески коуч Кристина Крънчева.

Още от замисъла си при започване на 2021 година „ 257 podcast “ е не просто план в интерес на хората, търсещи ключ за убеденост и триумф в персонален и професионален проект в предизвикателната пандемична действителност, а идеята, в която двете водещи имат вяра, че може да трансформира. И това се случва. Много скоро след старта си поредицата добива известност и получава вдъхновяваща противоположна връзка, както от бизнес средите, по този начин и от хора, опитващи да се вгледат в себе си, да премислят мотивацията и търсят способи да добият куража да бъдат и отстояват себе си във всяка сфера, на всяка сцена.


Една година след началото „ 257 podcast “ има хиляди слушатели, стотици позвънявания и въпроси, на които двете водещи дават отговор налично и с персонални образци.

„ Важно е да не губим, а да откриваме новото лице на мотивацията, да приказваме не за това какво би трябвало да вършим, а какво да спрем да вършим. Защото знаем, че хората на високи позиции, а и освен, имат поведенчески дефицити “, разкриват истинския метод в поднасянето на наличие в “257 podcast ” Катя Василева и Кристина Крънчева.

„ БНР има богата традиция и доста стратегии и излъчвания, които честват впечатляващи юбилеи. Но в този момент означаваме първия рожден ден на един напълно нов медиен артикул, основан да живее в цифровото пространство. Той е действителен и демонстрира пътя, в който би трябвало да се развива БНР и посоката, в която би трябвало да насочи своите запаси.

Темите в „ 257 podcast ” са извънредно значими. Всички приказваме за смяна, за смяна в страната. Тя е цялост от всички нас. А в тази поредност става дума за смяна на личността, откъдето точно би трябвало да стартираме. Затова считам, че това, което вършат Катя Василева и Кристина Крънчева е изключително значимо, и имам вяра потребно за аудиторията “, споделя генералният шеф на БНР Милен Митев.


Обратната връзка за „ 257 podcast “:

„ Радвам се, че Катя Василева и Кристина Крънчева сътвориха същински смислена поредност, която ни дава хрумвания по какъв начин да бъдем по-добрата версия на самите себе си “, споделя Владимир Ампов - Графа.

„ Вече година Катя Василева и Кристина Крънчева ни припомнят за силата на мотивацията по пътя за постигането на задачите ни “, прибавя Михаела Филева.

„ Продължавайте да сте прецизен ориентир за хората, които желаят да се развиват. Да ги вдъхновявате да са смели, виновни, открити, любознателни. Българският бизнес и българските бизнесмени, актуалните и бъдещи бизнес водачи имат потребност от вас “, счита Георги Руйчев - изпълнителен шеф на Българския конгрес на бизнес водачите.
Избраха новия общоприет шеф на БНР
Милен Митев бе определен за новия за общоприет шеф на Българското национално радио. Това се случи през днешния ден по време на съвещание на Съвет...
Прочети повече
„ 257 podcast e чудесна композиция сред радио хъс, бизнес сексапил и етикет “ е мнението на информационния специалист Даниел Киряков, съосновател на Център за разбори и спешни връзки дружно с доцент доктор Александър Христов и Любомир Аламанов, който също признава, че е почитател на подкаста.

„ Продължавайте да опиянявате аудиторията с това, което вършиме “ са пожеланията, които насочи към двете водещи във връзка първия рожден ден на „ 257 podcast ” доцент Христов.


„ Усмивката, позитивният дух и професионализмът са Вашата мощ “ е мнението на изпълнителния шеф на IAB Bulgaria Надя Гогова.

Всички тях можете да чуете в специфичния празничен епизод на „ 257 podcast “ във връзка първия рожден ден на поредицата.

От новия сезон през февруари всеки месец в подкаста за личностно и кариерно развиване ще има специфичен посетител, който да споделя персонален опит, прекарвания, провокации и решения, които го движат напред. Това може и да сте вие, стига да имате куража да споделите персоналната си история, която да въодушевява, приземява, окуражава. Опишете я на [email protected].

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР