Купувайки си спортна фланелка, вие се надявате, че любимият ви

...
Купувайки си спортна фланелка, вие се надявате, че любимият ви
Коментари Харесай

Умната тениска на NBA сменя цветовете на любимите ви отбори в движение

Купувайки си спортна фланелка, вие се надявате, че обичаният ви състезател няма да смени тима си идващия сезон или да се показа разочароващо. В бъдеще обаче може да се наложи да извадите телефона си, с цел да измененията предаността си към един или различен отбор.
Комисарят на НБА Адам Силвър показва умна тениска, която превключва името и номера на играча за секунди. Ако сте разочаровани от една звезда или просто желаете да викате за друг тим, до момента в който сте в града, можете да си дадете „ нова “ фланелка, като стартирате телефонно приложение.

За да разкрие новата фланелка, Силвър извади приложение на телефона си и промени номера и името на гърба на фланелката, която бе показана на сцената. С едно натискане на бутона, фланелката се реалокира от модела на Кемба Уокър, през версия на Стивън Къри до ретро модел на Майкъл Джордан.

Адам Силвър не изясни по какъв начин тъкмо ще работи тениската, само че я сподели като част от All-Star софтуерната среща на върха, която обрисува по какъв начин NBА може да се промени до 2038 година Тогава няма да купувате такива аксесоари във почитател магазина на тима си. Гъвкавата електронна хартия към този момент е практическа действителност и няма да е нереално да виждаме сходно облекло в бъдеще, даже и да не може изцяло да отразява изменящите ви преданост посредством новите цветове на екипа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР