Купувате ѝ цветя, водите я на вечери, ходите с нея

...
Купувате ѝ цветя, водите я на вечери, ходите с нея
Коментари Харесай

Вижте 4 неща, които мъжете правят, а жените мразят

Купувате ѝ цветя, водите я на вечери, ходите с нея на пазар, плащате ѝ сметката, взимате я от работа и тя отново е недоволна... Сигурно си казвате: „ Какво още желае? “. Ще откриете отговора на този въпрос, в случай че помислите от какво тъкмо се нуждае дамата до вас. Според психолози, от време на време дейностите на мъжете не всеки път са премислени и нервират дамите. Дори и да желаете да ѝ угодите и да извършите положително усещане, има неща, които в избран миг не се харесват от представителките на нежния пол. Те обичат да ги глезят, само че не прекомерно. „ Мисленето за това по какъв начин ще се почувства тя във връзка с това, което смятате да извършите, е най-безопасният ход. По този метод жестът ви в никакъв случай няма да остане подценен, разяснява психологът Алисия Кларк. Ето 4 неща, които мъжете вършат за половинките си, само че биват ненавиждани от дамите, изключително при започване на връзката:

1. Купуване на бижута
Повечето дами обожават бижута и се радват, когато получават за някой мотив, само че единствено в случай че е съгласно техния усет! Ако вие ѝ подарите някаква реплика или не дай си боже нещо, което тя не носи, ще ви натяква дълго време, че не познавате усета ѝ. От друга страна, в случай че излизате неотдавна, само че към този момент сте я затрупали с лъскави декорации, тя може да си намерения, че желаете „ да я купите “ със скъпоценности. Това за нея може да бъде знак, че посредством парите си желаете да я контролирате прекомерно доста.

2. Да оправят нейните проблеми
Много мъже считат, че проблемите на дамите са и техни. Може би те желаят да оказват помощ, само че не всеки път има с какво. Когато половинката им има проблеми и се усеща изморена, тя би желала да поговори с някого и да бъде изслушана, само че самата тя би трябвало да изиска това. Ако една жена не търси поддръжката ви, не се месете там, където не ви е работа. Най-вероятно тя ще се почувства доста по-добре, в случай че се срещне с другарка. Все отново, в случай че желаете да ѝ окажете поддръжката си, по-добре слушайте и кимайте с глава, в сравнение с да я укорявате или съветвате какво да прави.

3. Изненадващо влизане под душа
Има дами, които държат на персоналното си пространство и не харесват, когато ги обезпокояват по този метод. Сигурно доста мъже си показват, че приятелката им се сапунисва с пяната и наподобява пъклен секси под душа, само че в реалност това не е по този начин. Тя ненавижда да я прекъсват до момента в който се бръсне или се пробва да си изтрие гърба, заела странна поза. Навлизането в непознатото пространство може да стане причина за спор сред двамата. Това не значи, че не трябва да бъдете спонтанни и сантиментални, само че преди да я изненадате, помислете в кой миг е най-уместно или подгответе почвата авансово.

4. Постоянни инспекции
В началото на връзката е прелестно, когато той се интересува повече от всекидневието на половинката си, само че в един миг непрестанните въпроси стават подозрителни. Хубаво е, когато той посрещне приятелката си след фитнеса, когато времето на открито е неприятно, само че в случай че всякога след подготовка я чака, то държи да я ревизира какво прави. Четенето на чатовете, инспекцията на персоналния мейл, както и непрестанното следене в какъв брой тя се прибира, не се харесват на дамите. Това води до неприятни кавги и боязън от нейна страна, че желаят да я управляват когато и да е.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР