Купуването на подаръци е съществена част от подготовката за коледните

...
Купуването на подаръци е съществена част от подготовката за коледните
Коментари Харесай

Зле опакованите подаръци са най-добрите подаръци

Купуването на дарове е основна част от подготовката за коледните празници. Тя може да бъде и много стресираща, изключително в случай че държим и всичко да бъде ръчно опаковано. За да поверим тази задача на различен ни би трябвало сериозен бюджет, който в действителност не е належащо да изразходваме.

Според психолози, подаръците, които не са съвършено опаковани, носят повече наслада на своите получатели . Причината за това е, че те мигновено получават по-ниски упования към това, което e под опаковката.

Така шансът да се изненадат прелестно и да харесат това, което сме подбрали, е много по-голям.
 Снимка 456627

А когато подаръкът наподобява като на картинка, то наличието би трябвало да дава отговор на опаковката, с цел да няма разочаровани , написа Daily Mail.
 8 стилни подаръка за автомобилни фанатици
8 стилни подаръка за автомобилни фанатици

Как да не объркаме нещата тази Коледа

Няма подозрение, че всички избираме да получим по този начин стремежи подарък в не до такава степен първокласна опаковка, вместо нещо непотребно, само че в лъскава кутия.
 Снимка 456628

Затова напъните ни по-добре да са в посока хитра концепция за самия подарък, а не за това по какъв начин той да бъде опакован. И без това опаковките основават много отпадък, който можем да спестим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР