Купуваме нови продукти, защото по презумция смятаме, че са по-добри.

...
Купуваме нови продукти, защото по презумция смятаме, че са по-добри.
Коментари Харесай

4 неща, които е по-добре да купувате втора употреба

Купуваме нови артикули, тъй като по презумция считаме, че са по-добри. Разбира се, това е правилно в общия случай, само че има и избрани движимости, при които разновидността " втора ръка " е напълно допустим. Например:

Бебешки дрешки

Всички бебешки неща, в това число дрешките, костват извънредно скъпо, а могат да се употребяват единствено за къс интервал от време, защото децата порастват извънредно бързо. Така или другояче на бебетата не им пука изключително по какъв начин са облечени. Затова облеклата втора ръка са добър вид, несъмнено, не забравяйте да ги изперете в доста гореща вода.

Инструменти

Средностатистическият човек не се нуждае от тясно профилирани или първокласни принадлежности, с цел да свърши някоя и друга работа в дома си. Затова и при тези артикули можете умерено да заложите на втората ръка. Отверката си е отверка в последна сметка.

Книги и филми

Предпочитате по-традиционните им форми – на хартия и на DVD, само че и книгите, и филмите в наши дни са много скъпи. На остаряло обаче се продават с огромни понижения. Какво толкоз, в случай че корицата е поизбеляла или кутията на DVD-то е захабена? Важно е наличието.

Уреди за фитнес

Решили сте да влезете във форма и да си извършите домакински фитнес у дома. Не е нужно за това да харчите стотици левове. Уредите за спорт нямат период на валидност. На много места и в интернет се продават гирички на остаряло, а и машини като кростренажори могат да се намерят преференциално.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР