Купувачите са оставени в шевове, след като Алди удря нахално

...
Купувачите са оставени в шевове, след като Алди удря нахално
Коментари Харесай

Алди удря нахално ресните на Клаудия Уинкълман и феновете на The Traitors са в шевове

Купувачите са оставени в шевове, откакто Алди удря безсрамно водещата на The Traitors Клаудия Уинкълман и нейните емблематични ресни.

През 2022 година ледените близалки Peppa Pig в супермаркетите станаха вирусни заради необикновената им форма. На пръв взор може да си помислите, че близалката с ванилия и ягода притегля вниманието поради лицето и, почтено казано, наподобява много плашещо. Но в случай че се вгледате по-отблизо, това е най-малкият проблем на Peppa Pig.

При привършване на инспекцията, в случай че мислите ви са в улука, може да видите, че това, което би трябвало да бъде ръката на Пепа, наподобява малко извънредно. Купувачът Саймън Лини изпрати занимателна фотография на близалката до The Mirror, казвайки: „ Мислех, че това може да провокира смях. Купих тези сладоледи на Peppa Pig от Aldi. Откога Peppa има висок пенис?! “

Алди се появи в обществените медии преди финала на The Traitors довечера и се пошегува, че в случай че Клаудия Уинкълман купи близалките, това може да е злополука.

Супермар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР