Купувачите предпочитат жилищата ново строителство основно заради съвременните материали, които

...
Купувачите предпочитат жилищата ново строителство основно заради съвременните материали, които
Коментари Харесай

Инж. Перфанова: Много хора вече инвестираха спестяванията си, взеха се и не малко кредити

Купувачите избират жилищата ново строителство главно поради актуалните материали, които се влагат в тях и използването на съвременни технологии. Освен това те са с по-привлекателни общи елементи, повече улеснения за паркиране, асансьори и доста добра топлоизолация. Също по този начин не се постанова клиентите да влагат време и пари в реновиране, както това е при остарялото строителство.

Що се отнася до разликата в интензивността на пазара на жилища в София и по-големите градове, тя ще продължи да е налице и през идващите години. „ Само доста съществени политики за развиване на районите и мощни стратегически вложители могат да понижат миграцията и да засилят позициите на най-малко окръжните градове. Много добър образец са гр. Бургас и гр.Пловдив. Но имотният пазар е надалеч на по-ниски равнища “, споделя в изявление за imot.bg инж. Ирена Перфанова, заместник-председател на Национално съдружие „ Недвижими парцели “.

Инж. Перфанова, 2019-а е третата или четвъртата поредна година, в която анализатори предвидиха закъснение темпа на растеж на цените при жилищата, само че той по този начин и не се случи. Кои са аргументите съгласно Вас, прогнозата да не се сбъдне?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР