Купища боклуци и мръсотия са ежедневна гледка от терасите в

...
Купища боклуци и мръсотия са ежедневна гледка от терасите в
Коментари Харесай

Купища боклуци се изхвърлят между жилищни сгради в Пловдив

Купища отпадъци и нечистотия са ежедневна панорама от терасите в жилищни блокове в Пловдив, наоколо до Арман махала. Според пострадалите доста от хората в региона не употребяват контейнерите и хвърлят боклука си, където им падне, оповестява Нова тв.

„ Ежедневно има изхвърляне на боклуци на ул. „ Хан Телериг” и от самия блок, и от живущите в близост. Образуват нерегламентирани сметища”, сподели Николай Георгиев, отговорник-поддръжка на чистотата в регион "Северен ". От общинското дружество настояват, че по улицата са ситуирани задоволително на брой контейнери за боклук. Всекидневно през жилищния регион минава и тежка сметоизвозваща техника.

Този пловдивски квартал е рекордьор по най-вече формирани фишове и актове за нарушавания на Наредбата за запазване на околната среда на територията на общината.

„ Хващат се доста извършители. Ефект има. Показателно е по това, че няма глобен жител, който да е заловен за повторно на същото място за същото нарушаване. Лошото е, че огромна част от изхвърления боклук е след края на нашето работно време - в събота и неделя, по късните часове и тогава няма по какъв начин да хванем безусловно всички нарушители”, добави Николай Георгиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР