Купих го с мисълта, че ще изглежда красиво някъде в

...
Купих го с мисълта, че ще изглежда красиво някъде в
Коментари Харесай

Тя купи цветна ваза в Goodwill за 3,99 долара. Рядкото произведение беше продадено на търг за $107 000

„ Купих го с мисълта, че ще наподобява красиво някъде в къщата ми “, сподели Винсънт, 43, треньор на коне, който заплати $3,99 в Goodwill отвън Ричмънд. „ Определено не го купих с мисълта „ О, ще го продам “. “

Мисленето й се промени след известно изследване. А на 13 декември вазата беше продадена посредством аукционната къща Wright за 107 100 $. Купувачът, топ колекционер от Европа, пожела да остане частен.

Покупката на Винсент пристигна след години на разглеждане на разпродажби и магазини за втора ръка с майка й. Тя обича „ Antiques Roadshow “ на PBS и доста пъти е мечтала за този тип транзакции на равнище лотарийни билети.

„ Винаги съм се чувствал по този начин, като че ли имам положително око “, сподели Винсент, която посещава магазини за използвани артикули няколко пъти седмично с колегата си. „ Но в действителност съм сюрпризиран, че никой не го е взел преди мен. ”

Вазата евентуално е стояла на рафта единствено няколко дни поради нейното качество и бързата скорост, с която се продават продуктите, сподели Лора Фейсън...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР