Купете нещо полезно на половинката сиВземете за любимия си човек

...
Купете нещо полезно на половинката сиВземете за любимия си човек
Коментари Харесай

За Деня на влюбените: Windows 10 Pro за €9,09, Office 2016 Pro за $21,44, до 35% отстъпка

Купете нещо потребно на половинката си

Вземете за обичания си човек същински сърдечен подарък! Най-новото и най-хубавото от Microsoft: Windows 10 Pro за €9 , 09, Office 2016 Pro за 21 , 44 евро и доста повече!

С приближаване на Деня на влюбените, двойките към този момент търсят дарове! Въпреки че не можете да сбъркате с обичайните рози и шоколади, те евентуално няма да устоят прекомерно дълго – тъй че за какво да не подарите на обичаните си нещо потребно тази година?

Ако сте пропуснали предходните благоприятни условия да спестите пари от лицензи за Windows 10 и Microsoft Office, не се тревожете, защото възможностите за икономисване през 2020 не са завършили. Свети Валентин наближава и към момента можете да спестите доста от покупката на Microsoft програмен продукт – отстъпките доближават 35%.

Известен със своите ниски цени, онлайн магазинът Keysworlds.com преди малко започва специфична промоция за Деня на влюбените.

Продажби за Свети Валентин: Купон за екслузивна отстъпка от 35%

Като извънреден подарък за читателите на TechNews.bg, онлайн магазинът предлага опция за потребление на следния ваучър за отстъпка: SPOFF35 – за спомагателни 35% отстъпка от секцията за програмен продукт. Определено ще се влюбите в тези пламтящи горещи предложения!

Акцентът е върху най-популярния програмен продукт на Microsoft. Ето някои от най-хубавите им предложения сега:

Запознайте се с Keysworlds.com!

Keysworlds предлага отлична услуга и профилирана автоматизирана система с несравнима успеваемост, гарантираща 100% задоволеност на клиентите ! Ще получите своя продуктов ключ до минути по електронната поща. Keysworlds предлага също лесни, сигурни и надеждни способи за заплащане като PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта, както и 24/7 обслужване на клиенти ( [email protected] ), с цел да подсигурява, че получавате съответно подпомагане, когато ви е належащо.

платена публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР