Купете 1 вземете 1 безплатно в онлайн магазина KeysworldsНай-голямата лятна

Купете 1 вземете 1 безплатно в онлайн магазина KeysworldsНай-голямата лятна ...

Лятна разпродажба: Вземете Windows 10 напълно безплатно!.


„Купете 1 вземете 1 безплатно” в онлайн магазина Keysworlds

Най-голямата лятна разпродажба за 2020 г. е тук! В Keysworlds Summer Sale 2020 получавате достъп до оферти, за каквито никога досега не сте чували. С нашите оферти не само получавате страхотна отстъпка от вече намалени цени на всички софтуерни програми, но можете да получите и Windows 10 БЕЗПЛАТНО. Виждали ли сте подобно предложение преди? Вижте нашите страхотни оферти за лятна разпродажба по-долу и не забравяйте да се възползване от тях днес, преди да са изчезнали завинаги.

Keysworlds Summer Sale 2020 оферти

Готови ли сте за страхотните оферти? Не пропускайте следните сделки, обзалагаме се, че няма да ги намерите никъде другаде. Изберете от нашите широки начини за плащане онлайн (кредитни и дебитни карти Visa & Mastercard, PayPal и т.н.) за вашата поръчка и получете незабавен достъп до покупката си. Изберете оферта от изброените по-долу според вашите изисквания.BUY 1 GET 1 FREE (Купете 1 вземете 1 безплатно)

Това е оферта, на която не можете да устоите. Можете да закупите MS Office (2016/2019) или MS Office 365 Pro Plus с огромна отстъпка от продажната цена и да получите Windows 10 (Home/Professional) БЕЗПЛАТНО! Да, прочетохте това правилно. Получавате Windows 10 Home или Professional (в зависимост от покупката) абсолютно БЕЗПЛАТНО БЕЗПЛАТНО БЕЗПЛАТНО!

50% отстъпка за MS Office

Нуждаете се само от MS Office? Вземете 50% отстъпка с купон SUMMER50 за всеки MS Office софтуер, който искате да закупите. Вижте нашите страхотни оферти за всички софтуерни програми на MS Office, сигурни сме, че ще ги харесате.

38% отстъпка за целия софтуер

Все още не можете да намерите оферта за желания от вас софтуер? Не се тревожете, със страхотната разпродажба Keysworlds Summer Sale 2020 ще покрием нуждите ви. Вземете 38% отстъпка с купон SUMMER38 на всички софтуерни програми, обявени за продажба. Вижте офертите сега:

Горните оферти се изпълняват само в Keysworlds Summer Sale 2020 и няма да намерите такива сделки никъде другаде. И така, какво чакате? Поръчайте днес и благодарете по-късно

Източник: technews.bg