Купата по футбол на България се изкачи на близо 2700

...
Купата по футбол на България се изкачи на близо 2700
Коментари Харесай

Феновете на "Локомотив" качиха Купата на над 2600 м

Купата по футбол на България се изкачи на близо 2700 м надморска височина! Не, не я е отмъкнал някой планинар! Феновете на " Локомотив " Пловдив, взеха решение да се изкачат с красивия трофей в планината Рила и от там да отпразнуват сполучливия сезон на любимците си и да сложат началото на новата акция.

През сезон 2019/2020 " Локо " за втора поредна година завоюва Купата на България, откакто победи ЦСКА. От клуба взеха решение да провеждат шампионски церемониал, само че " заплатиха " с десетки инфектирани с ковид в тима и в редиците на последователите си. Този път " черно-белите " ентусиасти " отвлякоха " трофея и го занесоха в планината Рила.



В къс клип, оповестен в страницата на почитател клуба на " смърфовете ", се вижда по какъв начин представители на другите фракции се събират на лагерен огън до хижа " Мальовица ". А по-късно потеглят на поход. Първа спирка беше връх Ловница (2695 м), а по-късно почитателите слязоха до подслон Бак (2550 м). От там те опънаха голям транспарант.

Футбол и природа се събраха! Точно преди старта на сезона!

А в първия кръг от новия шампионат " Локо " ще се изправи против огромния си градски противник " Ботев ". Срещата е на 9 август.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР