Купата на Световното първенство по волейбол за мъже ще бъде

...
Купата на Световното първенство по волейбол за мъже ще бъде
Коментари Харесай

Купата на Световното първенство по волейбол идва във Варна 


Купата на Световното състезание по волейбол за мъже ще бъде във Варна на 15 август! Събитието е част от специфичен „Трофи тур“, проведен от Международната федерация по волейбол и Българската федерация по волейбол, по време на който почитателите ще имат шанса да се допрян до златния трофей. Навръх празника на Варна купата ще бъде изложена на входа на Морската градина от 17.00 ч. до 20.00 ч. За задачата Българската федерация по волейбол е подготвила доста занимания, към 19 ч. на място ще бъде и волейболната легенда и вицепрезидент на организацията Любо Ганев.
Световното състезание по волейбол за мъже ще се организира от 9 до 30 септември в България и Италия, като Варна е българският град, който ще одобри най-вече мачове. Националният тим на България ще изиграе мачовете си от група D на първата фаза сред 9 и 18 септември в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна. „ Лъвовете “ се изправят против Финландия (9 септември), Иран (13 септември), Пуерто Рико (14 септември), Куба (16 септември) и Полша (18 септември). Мачът на откриването във Варна изправя България против Финландия от 20,30 ч. на 9 септември. В същия ден във Флоренция другият хазаин на шампионата – Италия, ще се изправи против Япония.
На международното ще вземат участие 24 тима, разпределени в четири групи по шест отбора. Във Варна сред 21 и 23 септември ще премерят сили и някои от траялите към втората фаза международни волейболни сили. В зала „Конгресна“ ще се изиграят общо 21 дуела – 15 от първата фаза и 6 от втората.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР