Купата на африканските нации започна! 32-ото издание на турнира се

...
Купата на африканските нации започна! 32-ото издание на турнира се
Коментари Харесай

Купата на африканските нации продължава с "българско" присъствие

Купата на африканските народи стартира! 32-ото издание на шампионата се организира в Египет, а домакините зарадваха милионите си последователи с победа над Зимбабве в първия мач.

Днес (22 юни) предстоят още 3 срещи, които може да гледате директно по RING и на VOYO.BG.
Египет пречупи Зимбабве на старта на Купата на африканските народи Мохамед Салах не съумя да се разпише, само че оказа помощ на "фараоните " за минимална победа
Участието на футболисти от българското състезание на Купата на африканските народи е лимитирано. Те са двама и играят в " Лудогорец " - Абел Анисе от Мадагаскар и новото попълнение Жоржиньо от Гвинея-Бисау.

Именно изявите на Анисе, който в състава на островната страна попада със комплицираното си и непознато у нас име - Андрианантенайна, първи ще запише минути на терена във значимия шампионат. Мадагаскар се изправя против Гвинея (но не Бисау) в 23:00 ч. Мача може да гледате директно по RING.



Преди това, в 17:30 ч . двукратните първенци (1968, 1974 г.) Конго и Уганда ще мерят сили за първи точки. Мачът още веднъж е по RING.
Звездите на Купата на африканските народи RING ще излъчи всички мачове от шампионата
Един от любимците в шампионата - Нигерия ще стартира похода си към четвърта купа против дебютанта Бурунди. Срещата е в 20:00 ч. директно на VOYO.BG.

Гледайте всички срещи от Купата на африканските народи директно в каналите на bTV Media Group!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР