Купа Златоград (Zlatograd Cup) е детски футболен турнир, който се

...
Купа Златоград (Zlatograd Cup) е детски футболен турнир, който се
Коментари Харесай

Второто издание на турнира Купа Златоград ще бъде през август

" Купа Златоград " (Zlatograd Cup) е детски футболен шампионат, който се организира в град Златоград. Идеята за основаване на шампионата е да се подкрепи развиването на детския футбол, като се даде естрада за изява на младите гении от всички краища на България - в композиция с огромна доза страсти, качествени дуели и основаване на положителни другарства, които да бъдат причина за бъдещи триумфи на зеления терен.

Първото издание на шампионата през месец април започва с 12 тима, 150 деца от цяла България и под мотото " За ЧЕСТНА ИГРА И ДОБРО другарство ".

След този шампионат желанието и упоритостта на уредниците е да надграждат и да дават път на всички другари от всяка точка на България. Заради това второто издание ще е още тази година - през месец август.

Ггарантирани са най-малко 6 мача за престоя, професионално отразяване на срещите посредством видео и фотоси. Още през първата седмица на издание на поканата за втория шампионат водещите школи към този момент удостоверяват присъединяване си за август.

От 22 август до 27 авугст:

- Набор 2010 2 по 25 минути

- Набор 2011 2 по 20 минути

Необходими документи за присъединяване:

- Предсъстезателен мидицински обзор

- Картотека към бфс

- Списък с тима - ЕГН, дата на раждане на всеки играч.

Краен период за потвърждване - 15 юли.

Главен уредник е Бисер Бораджиев - телефон 0893 356 732.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР