Купа, златен и сребърен медал донесоха състезателите на ШК Орловец

...
Купа, златен и сребърен медал донесоха състезателите на ШК Орловец
Коментари Харесай

Купа и два медала донесоха шахматистите на ШК Орловец

Купа, златен и сребърен орден донесоха състезателите на ШК " Орловец 1997 " - Габрово от шампионат за Купа " Световен ден на шахмата ", който се организира в Казанлък и в който се включиха 75 деца от страната и чужбина.

От габровския клуб участваха 7 деца, които се завърнаха с влиятелни оценки и почтено показване. 7-годишният Иван Екимов реализира 4 победи и едно тъждество от 7 партии и справедливо сграбчи купата и златния орден във възрастовата група до 7 години, като се подреди 10-ти в шампионата до 10-годишни, а 15-годишната Адриана Кънева се подреди втора при девойките до 16 години и заслужи сребърен орден.

Достойно беше представянето е на другите състезатели от Клуба. 11-годишният Михаил Панайотов се бори до последно за орден при момчетата до 12 години и с 4 от 7 точки се подреди четвърти. Стефан Тотев доближи девето място в същата възрастова група, Кристиян Кънев - осмо място при 14-годишните момчета, Диана Екимова се подреди на 4-то място с еднакъв брой точки с третия в класирането, а Кристиян Василев - 12-ти в мощната група на момчетата до 10 години.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР