Куп звездни бебета се очакват в края на лятото и

...
Куп звездни бебета се очакват в края на лятото и
Коментари Харесай

Звездите пълнят детска градина наесен: Милото става баща на 33, Алекс Раева майка на 38, банкер и футболист с деца от две миски и още...

Куп звездни бебета се чакат в края на лятото и началото на есента, които биха могли да изпълнят цяла детска градина.

Най-скоро се чака да роди брачната половинка на Калин Сърменов – Боряна Пашева. Най-вероятно Милото ще има още веднъж щерка.

След поредност от ин витро процедури 38-годишната Алекс Раева съумя да сбъдне огромната си фантазия и чака бебе в края на август. Тя интензивно пази кой е бащата на детето.

На 33 ще роди първото си бебе и Златка Райкова. За бащата – Благо Джизъса това ще е четвъртото дете. Той има две деца от някогашната гимнастичка Христина Витанова и наследник от Есмер Омерова.

Втора рожба чакат репортерката Деси Цонева и певицата Виктория Терзийска от „ Мастило “. Деси ще има момиченце от издателя Явор Стефанов, с който са дружно от към две години. Тя към този момент има един наследник на 9-години от Янчо Таков-младши. За Стефанов това ще е трето дете.

Мис България 2015 Марина Войкова чака първата си рожба от банкера Давид Бонев. Радост Тодорова , която се окичи с короната „ Мис България Вселена 2015 “, чака бебе от футболния национал Георги Костадинов.

Певицата Йоанна Драгнева е бременна от приятеля си Мирослав Димитров, който е водещ в Българска национална телевизия. Тя сама заяви новината в ефира на малкия екран в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “.

Криско о приятелката му Цветелина Петрова най-сетне признаха, че чакат бебе. Това се случи в новия клип на рапъра, в който взе участие бъдещата майка. Във видеото тя демонстрира бременно коремче.

Йонислав Йотов – Тото от Скандау също чака да стане татко. Неговата прителка – танцьорката Катрин Петринска е още в средата на първата си бременност.

Наум Шопов и приятелката му Теа Минкова си направиха бебе след 7-годишна връзка. Влюбената двойка се сгоди неотдавна, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР