Куп красиви и известни българки показаха снимките си като абитуриентки

...
Куп красиви и известни българки показаха снимките си като абитуриентки
Коментари Харесай

Вижте Диляна Попова, Луиза Григорова и щерката на Гала като абитуриентки

Куп красиви и известни българки демонстрираха фотосите си като абитуриентки в опит да вдъхнат кураж на завършващите гимназия тази година. Заради пандемията випуск 2020 остана без дълго чакания бал, за който подготовката продължава месеци. Своите обаче си припомниха едни от най-елегантните ВИП-дами, измежду които Луиза Григорова-Макариев, Яна Маринова, Диляна Попова, дъщерята на Гала Мари Константин.



Моят бал беше преди цели четири години. „ лелееее, по кое време минаха”, аз желаех да съм с дънки, мама не беше възхитена и направихме компромис- бях с най- вълшебния гащеризон, основан от обичаният ми български дизайнер. Аз не желаех да се групирам с родственици, тате искаше и отново направихме компромис- събрахме се... щастлива съм, че го отпразнувах както би трябвало, тъй че благодаря, мамо и тате. Спомням си, че на открито валеше- май месец. P.S.: Мерси, за принцеския бал, мам”, написа влогърката Мари.



Балът на Луиза бил преди 11 години, а тя към този момент била сполучлив модел с кариера зад граница. За избора на рокля се доверила на стилисти, с които обиколила бутиците в Милано. Мерила най-различни тоалети, като обяснявала, че е рок звезда от България, която би трябвало да участва на следващата церемония вечер, спомни си актрисата в телевизионно изявление. Тя към този момент влиза в шестия месец от бременността си и по тази причина не може да облече дрехата, само че приятелката й Яна Маринова влиза без проблем в костюма си за бала. Той е от две части-къса пола и сако, а Маринова го получила като подарък от вуйна си. Двете пазарували на столичната улица „ Витошка”, а актрисата била уверена, че желае дреха, която да може да носи дълго освен по празничен мотив.



С блага фотография от бала разчувства и Диляна Попова, която се появи в компанията на родителите си. „ От времето, когато нямаше селфита, нямаше лайкове и всичко ни харесваше. Снимахме се с апаратчета и евентуално след тази фотография съм дала моето на майка ми да го пази, тъй като тогава се забавлявахме без залепен за ръката телефон. Тук съм с мама, тате и моя джентълмен Финчи, който срещнах в Техникума по облекло и е един от най-добрите ми другари и до през днешния ден. Спазих и традицията на Пепеляшка - розова рокля и прибиране боса”, описа в инстаграм дамата до Асен Блатечки.

източник и фотоси:woman.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР