Куп кадрови проблеми има да решава Илиан Илиев. Старши треньорът

Куп кадрови проблеми има да решава Илиан Илиев. Старши треньорът ...

Илиан Илиев: Нагласата е пак да бием Левски.


Куп кадрови проблеми има да решава Илиан Илиев. Старши треньорът на Черно море няма да може да разчита на Дани Кики, Атанас Захиров, Пламен Димов и Хасани в утрешната среща срещу Левски от 15-ия кръг на Първа лига.

"Нагласата е същата, както бе и срещу Левски за купата - да излезем победители. Левски е добър отбор, който разполага с отлични футболисти, които могат да направят разликата в тези срещи. Ние също имаме изпълнители и вярвам, че ще стане хубав мач, в който ще спечелим. Разчитаме и на подкрепата на публиката, която ни помогна за купата. Левски е сериозен противник, но за първенството е така. И затова първенството е доста интересно и изравнено.

Срещу Ботев Враца с два удара ни биха. Не можахме са отбележим създадените си положения. Направихме промени в състава, Георги Илиев няма как на тези години да е титуляр в три поредни мача. След грешките срещу Ботев Враца си направихме изводи с кои хора да започваме мачовете. Мачът за купата срещу Ботев е твърде далеч, но е по-хубаво срещу силни съперници всичко да се решава в един мач, а не в два", добави Илиан Илиев пред БНР.

Източник: sportal.bg