Куп кадрови проблеми има да решава Илиан Илиев. Старши треньорът

...
Куп кадрови проблеми има да решава Илиан Илиев. Старши треньорът
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Нагласата е пак да бием Левски

Куп кадрови проблеми има да взема решение Илиан Илиев. Старши треньорът на Черно море няма да може да разчита на Дани Кики, Атанас Захиров, Пламен Димов и Хасани в утрешната среща против Левски от 15-ия кръг на Първа лига.

" Нагласата е същата, както бе и против Левски за купата - да излезем спечелили. Левски е добър тим, който разполага с отлични футболисти, които могат да създадат разликата в тези срещи. Ние също имаме реализатори и имам вяра, че ще стане прекрасен мач, в който ще спечелим. Разчитаме и на поддръжката на публиката, която ни оказа помощ за купата. Левски е сериозен съперник, само че за шампионата е по този начин. И по тази причина шампионата е много забавно и изравнено.

Срещу Ботев Враца с два удара ни биха. Не можахме са отбележим основаните си положения. Направихме промени в състава, Георги Илиев няма по какъв начин на тези години да е титуляр в три следващи мача. След грешките против Ботев Враца си направихме заключения с кои хора да започваме мачовете. Мачът за купата против Ботев е прекомерно надалеч, само че е по-хубаво против мощни противници всичко да се взема решение в един мач, а не в два ", добави Илиан Илиев пред БНР.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР