Куотърбекът на Канзас Сити Чийфс Патрик Махоумс заяви, че глезенът

...
Куотърбекът на Канзас Сити Чийфс Патрик Махоумс заяви, че глезенът
Коментари Харесай

Патрик Махоумс заяви, че почти е забравил за травмата в десния си глезен

Куотърбекът на Канзас Сити Чийфс Патрик Махоумс съобщи, че глезенът му е доста по-добре и не му основава съвсем никакви терзания по-малко от седмица преди мача за купата в Националната футболна лига - Супербоул. На плещите на Махоумс ще падне тежестта " вождовете " да завоюват Супербоул за повторно в последните четири сезона, а техен противник ще бъде първенецът в Националната футболна конференция Филаделфия Ийгълс. По тази причина почитателите на Канзас чакат със спотаен мирис вести за положението на Махоумс, който игра преди седмица във финала на Американската футболна конференция против Синсинати Бенгалс със съществени болки.

" Определено глезенът ми е по-добре ", сподели Махоумс на първата конференция преди неделния мач, който ще се организира в Глендейл, Аризона.

" Никога не знаеш по какъв начин ще се чувстваш, до момента в който не пристигна мачът, само че бих споделил, че съм по-добре, по отношение на преди една седмица. Мога да ви уверя, че ще играя с всевъзможни травми, стига да получа здравно позволение ", сподели още звездата на Чийфс.

През постоянния сезон Махоумс подаде 41 тъчдаун паса и общо 5250 ярда, като по този начин за повторно в кариерата си мина границите от 40 тъчдауна и 5000 ярда, което го трансформира в главен любимец за премията за " Най-полезен състезател ".

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР