Куняза е древна африканска сексуална практика, която драстично ще подобри

...
Куняза е древна африканска сексуална практика, която драстично ще подобри
Коментари Харесай

Куняза - удивителна техника за бликащ оргазъм при жените

Куняза е антична африканска полова процедура, която фрапантно ще усъвършенства половия ви живот.
Произхожда от Руанда и има репутацията на предизвикваща еякулация и голям брой оргазми при дамите, написа trafficnews.bg.

Според легендата практиката е зародила, когато антична кралица е претърпяла влажен оргазъм, чийто поток е бил толкоз изобилен, че се е образувало езерото Киву - едно от огромните африкански езера.
Наричат техниката " куняза ", а бликащата течност - " куняра ".

В обичайните африкански култури, където се практикува куняза (известна също като качабали), удоволствието на дамите е преди всичко, а от мъжете се чака да накарат дамите си да пръскат вагинално.

В обичайна африканска просвета мъжете, които не удовлетворяват съпругите си, се смятат за непълноценни.

Жените имат обещано от Бог право на полово наслаждение и би трябвало да си разрешат да изпитват необикновено влажни оргазми. Женският еякулат е заветен в антична Руанда и мъжете би трябвало да правят тайната процедура на куняза, с цел да открият свещената вода на дамата.
Куняза дава мощ на дамите, които постоянно еякулират, разсънва скрити чувства при дами, които рядко еякулират, и дава нова опция за полово наслаждение на дами, които не са знаели, че могат да еякулират.
Как се извършва куняза?
Практиката на куняза включва композиция от непроникващо (триене и потупване) и проникващо (дълбоко натискане) стимулиране на женските гениталии с мъжкия член, с цел да ускори нейното наслаждение и да провокира оргазми.

Що се отнася до непроникващата стимулация, тя включва потупване, търкане и поглаждане на вулвата с главата на пениса, с цел да разпали желанието на дамата и да я изпрати в възторг. Движенията с потупване и търкане се правят ритмично в хоризонтално, отвесно или зиг-заг придвижване по вулвата. За да бъде куняза в действителност ефикасна, дамата би трябвало да бъде психически готова и душевен възбудена за тази игра за възрастни.

За разлика от манията на европейското и американското общество за полово навлизане, практиката на куняза дава различен полов сюжет, който се концентрира върху стимулация на клитора.

Повечето дами не доближават кулминационна точка единствено от проникването. Само 65% от тях стигат до оргазъм и то не при всеки сексуален акт. Много мъже са изцяло невежи по отношение на женската еякулация или „ пръскането “.
Като се има поради, че практиката на куняза включва както непроникваща, по този начин и проникваща стимулация, това е нещо, на което вие и вашият сътрудник може да се наслаждавате дружно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР