Кунилингусът е част от сексуалната игра. Също както перфектното фелацио,

...
Кунилингусът е част от сексуалната игра. Също както перфектното фелацио,
Коментари Харесай

Как да побъркате жената със силата на езика си

Кунилингусът е част от половата игра. Също както съвършеното фелацио, по този начин и оралното облекчаване на дамата има своите специфики. За някои представители на мощния пол това е просто акт, в който с две-три придвижвания на езика, устните или ръцете задоволяваш половата си партньорка.

Дали този метод на схващане на оралните милувки и деяние ги прави положителни в кунилингуса? Не! Защото оралното облекчаване е връх в интимността и не трябва да бъде претупвано. За да бъдете в действителност положителни в играта с езика, споделяме няколко стъпки, които да следвате.

Овлажняване

Пътят към съвършения кунилингус е муден и дълъг и той може да стартира с масаж на цялото тяло. За да извършите преживяването още по-приятно, може да включите в любовната игра масаж и ароматни масла или лубриканти със пресен аромат.

Започнете постепенно

Трябва да знаете, че дамите се нуждаят от по-бавно движение и продължителна стимулация по време на орален секс. Затова започнете да я докосвате от места, на които знаете, че тя обича. Използвайте ръцете и устните си, с цел да рисувате пристрастеност върху тялото й.

Настанете се комфортно

И двамата ще се насладите на този миг повече, в случай че се чувствате физически удобно. Използвайте възглавници и бъдете изобретателни с позите за орален секс.

Бъдете откриватели

По време на кунилингус мъжете отделят по-голяма част от вниманието си на стимулацията на клитора. Но всяка жена е друга и не забравяйте, че вашата партньорка може да има и други горещи точки, които при стимулация да я възбудят. И тук използвайте ръцете си, с цел да докоснете освен клитора й, само че и срамните устни, перинеума и ануса. Бъдете деликатни и макар своята възбуденост, действайте постепенно и нежно.

Експериментирайте с разнообразни придвижвания

Като цяло, дамите са склонни да харесват повтарящите се придвижвания. Ето за какво е значимо след няколко повторения на едно придвижване с езика или пръстите ви, да го променяте. Да оказвате по-интензивен, само че все по този начин прелестен напън. Възможно е тя да трепне от възбуденост или да ви покаже къде не й е прелестно да бъде докосвана или не по този метод, по който го вършиме.

Използвайте устата си

Порно филмите могат да ни научат на някои съществени правила при стимулирането на колегата. Но не забравяйте, че копирането на тези модели не всеки път ще ви направи съвършените любовници. Някои дами не обичат интимните им елементи да бъдат хапани, смукани. Ето за какво е значимо да употребявате устата си по най нежния и възбуждащ метод. Ако партньорката ви обича по-грубата игра, тогава действайте!

Следвайте нейната възбуденост

За да извършите кунилингуса в действителност паметен, следвайте страстите на вашата партньорка. Също по този начин я попитайте за някаква нейна еротична фикция обвързвана с френска обич. Помолете я да се допира там, където има най-силна възбуденост, а вие минете по този път с език или пръсти.

Източник: azjenata.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР