Кунг фу театърът на Джаки Чан ще гостува за първи

...
Кунг фу театърът на Джаки Чан ще гостува за първи
Коментари Харесай

Кунг фу театърът на Джаки Чан

Кунг фу театърът на Джаки Чан ще гостува за първи път в България със спектакъла " 11 воини " през декември в София, Пловдив и Варна, научи ДУМА от Светла Русева. Той е комбиниране от бойно изкуство, което сплотява просвета, философия, антични обичаи и танц. Изумителните акробатични осъществявания, на ръба на човешките благоприятни условия, са разследване от всекидневни физически тренировки на човешкото тяло (в резултат трениращият става еластичен и доста бърз) и безспорен надзор на вътрешна сила. Спектакълът е с концептуални визуализации и фон, въздействаща музика и светлинни резултати.

" 11 воини " е завладяваща история в 6 акта, които описват за кунг фу майстори, постигнали духовна и физическа естетика. Акт 1: " Източникът ", " Юмрукът на десетте форми " е комбиниране на петте детайла - метал, дърво, земя, огън и вода, и всеки от петте скотски стила в кунг фу - той отразява придвижванията, характерностите и държанието на животните, които символизира - маймуна, змия, тигър, жираф и змей. Акт 2: " Душа " е алегория за духовната мощ. Акт 3: " Учител " е история на изкуството кунг фу със актуален танц. Акт 4: " Спокойствие " е танц с хартиени чадъри от практиката тай чи. Акт 5: " Празник " е воински танц с така наречен " водни ръкави ". Епилог: " Воини " е танц на всички актьори в темп в съвършена естетика, без музикален акомпанимент.

Джаки Чан е китайски артист, режисьор, продуцент, сценарист, експерт по бойни изкуства, артист и каскадьор. В своите филми е прочут с акробатичен военен жанр, съпроводен с комични детайли, потребление на подръчни оръжия и реформаторски каскади. Започва кариерата си през 70-те години на XX век и от този момент взе участие допълнително от 150 кино лентата. Отличен е със звезда на Алеята на славата в Холивуд. Джаки Чан е един от най-популярните артисти на планетата, когато става дума за филмите, включващи използването на бойни изкуства.

Спектаклите от гастрола, проведен от " Degris Events ", са в София, зала 1 на НДК на 4 декември, Пловдив, зала " Сила " на 5 декември, Варна, зала ДКС на 11 декември. Билети се продават в мрежата на Ивентим, Тикетпортал и на касите на място. Деца до 7-годишна възраст се позволяват без билет и право на настрана място. Родителите/придружителите би трябвало да носят копие на акта за раждане на детето, оповестяват уредниците.

https://youtu.be/olJm-jl3JD8
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР