Кунг фу театърът на Джаки Чан пристига за първи път

...
Кунг фу театърът на Джаки Чан пристига за първи път
Коментари Харесай

Кунг фу театърът на Джаки Чан идва за първи път у нас

Кунг фу театърът на Джаки Чан идва за първи път у нас. В София спектакълът "11 война " ще бъде показан на 4 декември в зала 1 на НДК. На идващия ден трупата ще гостува в Пловдив, а на 11 декември - във Варна, оповестиха уредниците от "Дегрис ".

"11 война " е комбиниране от бойно изкуство, което сплотява в себе си просвета, философия, антични обичаи и танц. Акробатичните осъществявания на ръба на човешките благоприятни условия са разследване от всекидневни физически тренировки на човешкото тяло и безспорен надзор на вътрешната сила. Шоуто е с концептуални визуализации и фон, въздействаща музика и светлинни резултати.

Сюжетът се развива в шест дейности, които описват истории за кунг фу майстори, постигнали духовна и физическа естетика. Артистите показват съчетания, свързани с петте детайла - метал, дърво, земя, огън и вода. Всеки от петте скотски стила в кунг фу, който отразява придвижванията, характерностите и държанието на животните, символизира маймуна, змия, тигър, жираф и змей. Има алегория за духовната мощ, история на изкуството кунг фу със актуален танц, танц с хартиени чадъри от практиката тай чи, воински танц с по този начин наречените "водни ръкави " и танц на всички актьори без музикален акомпанимент.

Джаки Чан е китайски артист, режисьор, продуцент, сценарист, експерт по бойни изкуства, артист и каскадьор. В своите филми е прочут с акробатичен военен жанр, съпроводен с комични детайли, потребление на подръчни оръжия и реформаторски каскади. Той стартира кариерата си през 70-те години на 20-и век и от този момент взе участие в над 150 кино лентата. Отличен е със звезда на Алеята на славата в Холивуд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР