Кумицата на Цветан Цветанов и зам.-министър на спорта Ваня Колева

...
Кумицата на Цветан Цветанов и зам.-министър на спорта Ваня Колева
Коментари Харесай

Само във Фрог: И кумицата на Цветанов с апартамент в тузарския блок на „Латинка“

Кумицата на Цветан Цветанов и зам.-министър на спорта Ваня Колева също си е купила апартамент в тузарския блок на улица „ Латинка “ в София, издигнат от компания ”Артекс ”. Това демонстрира инспекция на Фрог в имотния указател.
Така двамата се оказват комшии. Ваня Колева и брачният партньор и Николай са горди притежатели на апартамент от 231, 600 км. м., намиращ се на втория етаж в така наречен „ блок на буквите “, излиза наяве от регистъра. Те имат и гараж от 24, 5 кв. м. Не е загадка, че Ваня Колева е една от околните на Цветанов от ГЕРБ. Между 2014 година – януари 2017 година тя беше парламентарен секретар на спортното ведомство. След това стана и зам.-министър. Цветан Цветанов и брачната половинка му Десислава, служителка в ДАНС, кумуваха на църковното встъпване в брак на Ваня и Николай. Той е някогашен народен играч по колоездене и осми на международното състезание в Лестър от 1982 година Ваня Колева е приключила е Треньорския факултет – лека атлетика, в Националната спортна академия „ Васил Левски “. На парламентарните избори беше на 12 място в листата на ГЕРБ от Добрич.

Преди ден стана ясно, че жилища от „ Артекс “, с изключение на Цветан Цветанов, са си взели още правосъдният министър Цецка Цачева и някогашният министър на културата Вежди Рашидов. Най-коментираната тематика в обществото е нереално ниските цени, на които те са придобили парцелите си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР