Културистът Тихомир Рангелов е голямата находка в новия сезон на

...
Културистът Тихомир Рангелов е голямата находка в новия сезон на
Коментари Харесай

Културистът Тихомир от Фермата станал гей заради зла жена

 Културистът Тихомир Рангелов е огромната находка в новия сезон на " Фермата ". Якият юначага без срам призна пред камерите, че е гей и живее на фамилни начала с различен мъж – влогъра Стамбини. Мачото съумя да завоюва сърцата на феновете, които имат удоволствието да го следят в първата борба за оставане във " Фермата ", написа " Уикенд “.

Всъщност, Рангелов впечатли всички с трогателната си житейска история на сираче, което е изгубило 32-годишната си майка, а по-късно е трябвало да оцелява в тежки житейски обстановки. Преломен миг в живота му се оказват срещите с разнообразни дами, които татко му наема за бавачки. Разбира се, нито една от тях не може да смени биологичната майка. В дома му влиза извънредно зла жена, която вместо да се грижи за момчето, стартира да го малтретира физически и душевен.

" Заплашваше ме да не споделям на никого какво прави с мен. Наказваше ме да седнал съм в един от ъглите на стаята. Караше ме да заставам на тъмното. Затваряше ме в тоалетната. Биеше ме редовно. Веднъж наблъска метлата в устата ми и трябваше да хапвам сламата. Развих тикове и нямах захват. Ръцете ми почнаха да треперят и не можех да овладея това състояние. Живях в призрачен сън ", споделя той.

Именно голямото количество плесници, наказванията и униженията, които Тихомир понесъл в детството си, го подтикнали да се насочи към спорта. Там намерил същински отдушник за житейските си проблеми. На 16 години станал републикански първенец по културизъм, последвали още няколко трофеи на балканско и на международно равнище. Докато упражнявал, забравял несгодите.

Младият мъж счита, че заради издевателството от тази жена в детството се е отвратил от нежния пол и това е определило половата му ориентировка. Дълго време се срамувал от това, че е гей, само че към този момент с горделивост показва колегата си.

Най-големият шанс в живота му била срещата с настоящия влогър Красимир Николов, прочут като Стамбини. Стрелите на Амур го пронизали още на първата среща. Интелектът на нежния юноша също бил впечатляващ – нямало тематика, по която да не намерят допирни точки. Допадали си и на тематика вегетарианство. Спортистът не близвал месо повече от две десетилетия. Имал стоманен режим на хранене, които изключвал и така наречен мъртви храни, тоест печени и пакетирани с дълъг период на валидност. Умеел да кулинарства, което направило положително усещане на капризния Стамбини.

Влогърът бил нежната половинка в двойката и като такава нямал срещу да бъде гален с приятни изненади. Работел по през целия ден и мъчно намирал време да семейства, само че пък откровено се радвал на софраджийските осъществявания на обичания си.

Двамата 4 години криели възприятията си от близки и познати. Представяли се за положителни другари, които работят взаимно по забавни планове. Един ден техен непосредствен ги посъветвал, че не е добре да таят страстите си и няма нищо срамно и ужасно в това да заживеят под един покрив. Така и станало – Красимир и Тихомир се врекли във честност и даже разменили халки на особено празненство, на което участвали малко на брой техни другари. След това заживели в естетика и сговор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР