Култури от цял свят завладяха гостите на Вечерта на Нациите

Култури от цял свят завладяха гостите на Вечерта на Нациите ...

Конкурсът Lady Universe 2018 организира Вечер на нациите.


Култури от цял свят завладяха гостите на Вечерта на Нациите в ресторант Bulgar. Вторият тур от конкурса Lady Universe 2018 беше посветен на традиционните национални носии, които всяка учасничка представи.

Конкурсът Lady Universe 2018 организира Вечер на нациитеFacebook:Lady Universe

Претендентките за короната в конкурса Lady Universe 2018, дефилираха в типичните народни носии, а главната идея на събитието беше да се представи красотата и разнообразието на различните култури и традиции. Изобилие от пъстрота потопи гостите в едно екзотично шоу, под звуците на етно ритми. Домакините от ресторантт Bulgar, Hotel Marinela се бяха погрижили за изкусителните кулинарни шедьоври, на които гостите имаха възможност да се насладят, както и на уютната, приятна атмосфера.

Конкурсът Lady Universe 2018 организира Вечер на нациитеFacebook:Lady Universe

Костюмите на участничките бяха разнообразни и многоцветни - традиционно японско кимоно, тоалет с бляскави пера от Ямайка, типичните красиви шевици от Балканите, екстравагантен костюм от САЩ, носия от Корея, богато украсена с ръчни елементи - бяха само част от атрактивните костюми на претендентките за короната.

Конкурсът Lady Universe 2018 организира Вечер на нациитеFacebook:Lady Universe

Цвети Разложка и организаторите бяха поканили ансамбъл Чинари, който откри вечерта с традиционно българска програма. Водеща на Вечерта на нациите беше репортерът на телевизионното предаване Папараци - Елизабет Методиева, а гост изпълнителят, който се погрижи партито да не спира беше Владислав Славов.

Източник: jenite.bg