Културата на здравословно и качествено хранене, спортуване и движение, която

...
Културата на здравословно и качествено хранене, спортуване и движение, която
Коментари Харесай

България е сред лидерите в света на фитнеса и през 2020 г.

Културата на здравословно и качествено хранене, спортуване и придвижване, която през последното десетилетие завладя света, ще продължи да е водеща и тази година. При това упованията са тя да навлезе още по-мощно в всекидневието ни. Фитнесът от дълго време не е единствено салон с уреди за извършения и групови занимания по аеробика и каланетика – това е отживялост! Зад думата фитнес към този момент стоят доста повече неща, които я трансформират в метод на живот, философия и даже „ обществен хъб “. Подходът на международни вериги като Equinox, Fitness First, Gold’s Gym и SNAP Fitness 24/7 е концентриран върху това да оферират на своите клиенти не просто пространства за тренировки и релакс зони, а прекарване, което да компенсира неналичията, подбудени от забързания и динамичен живот в града.
Специалистите в бранша чакат, че клубовете за спорт, здраве и фитнес в международен мащаб ще се разрастват и през 2020 година, макар упованията за криза на международната стопанска система. Вериги като Equinox, Fitness First, Gold’s Gym и SNAP Fitness 24/7 към този момент са на процедура lifestyle клубове.

Акватоничен басейн
По оценка на задгранични експерти и вложители в сектора, България се подрежда измежду страните притежаващи едни от най-иновативните и съвременни вериги. Pulse FitnessSPA е иноватор, който самоуверено може да кажем, че надмина международните фитнес марки, считат непознатите специалисти в този бизнес, които следят развиването му и в страната ни. Според тях българската компания на процедура е конкурентна на марки като Equinox, Fitness First, Gold’s Gym и други
Една от водещите международни вериги SNAP Fitness 24/7, която е най-разпространена в САЩ ще усили наличието си в 26 страни. Компанията залага на фитнес преживяванията на своите клиенти за да им трансформира всекидневието. Австралийската верига Fitness First забавлява своите членове с кардио спектакъл до момента в който спортуват. Те могат да гледат музикални видеоклипове, вести или спорт. Съвместното каране на колело в обща зала е занимателна и вълнуваща байк-аеробна подготовка, идеална за всички фитнес равнища, които превзеха нашите клубове, настояват от Fitness First. В новите клубове на Fitness First към този момент има басейн , сауна и парна баня . Целта е за увеличение на кръвообращението и детоксикация на кожата, отмора на мозъка и по-здрава и дейна релаксация.

Функционална зона
Другата американска фитнес верига Gold’s Gym е на повече от 50 години и в този момент вкарва новости. Тя прави персонални фитнес профили на своите клиенти с 3D сканиране. Така с цифровите благоприятни условия прави персонални тренировки.
На сходни неща залагат и в известната верига Village Gym в Англия. Те имат просторни зали и над 400 разнообразни класове на месец. Те залагат на участие с дух на общественост. Другата английска компания Third Space живее в сърцето на фамозния лондонски кв. Сохо. Тя има по-различен тип, тъй като се популяризира като здравен клуб с самостоятелен жанр. Центърът е на три етажа с огромно подготвително пространство с най-новото и съвременно съоръжение.
Най-голямата верига в Германия - McFIT също залага на клубното участие. В края на всяка година тя награждава посетителите си, които имат най-хубавите достижения. Компанията предлага доста групови тренировки за да извади хората от зоната им на комфорт. „ Искаме да насърчим нашите членове да опитат нещо друго. Фитнесът е занимателен! Груповата динамичност и мотивацията на треньорите предизвикват участниците в курсовете “, декларира представителят на McFIT Пиер Гайсензетер.

Поход Витоша
Какво се случва в България?
Веригата Pulse FitnessS PA е въвела още през 2018г. и 2019г. основна част от това, което сега водачите в сектора стартират да утвърждават. Веригата е доста повече от фитнес зала, тъй като 60% са уредите за спорт и зали за групови и обществени занимания като BodyPump, Йога, Zumba и други Останалата част е спа център. Някой от клубовете разполагат с басейни, оферират занимания подобаващи за отбор билдинги и групи като да вземем за пример спининг тренировките и дизайна на СПА зоните. Освен това доста преди британската верига Village Gym, българския бранд предлага и развива проведени походи, лагери и други занимания в планината и измежду природата. „ В нашия холдинг са „ Гранд хотел Банско “, „ Гранд хотел Свети Влас “ и апарт хотел Emirates в София. Клиентите на Pulse FitnessSpa употребяват специфични отстъпки при настаняване в хотелските ни комплекси. Стремим се да предложим приключена услуга. В хотелите с изключение на, че има фитнес клубове от веригата, предлагаме несъмнено СПА центрове на топ равнище, само че и детокс центрове и заведения за хранене за здравословно хранене “, споделя Паскал Дойчев, притежател на Pulse FitnessSPA. Брандът към този момент има 10 настоящи клуба в София, Пловдив, Банско и Свети Влас. Наскоро компанията отвори супер съвременен FitnessSPA комплекс в столичния кв. Младост, който към този момент има покана да взе участие в два топ международни състезанието за уелнес и спа дизайн.

Зала за групови занимания
„ Целта ни е да изпреварваме международните трендове тъй като това е част от формулата ни за триумф. Отличаваме със устрема да бъдем новаторски и с взор към бъдещето.  Всеки идващ клуб, който отваряме, е все по-изчистен и моден, все по-обмислен в елементи и най-много оптимално комфортен “ споделя Паскал Дойчев. Компанията също възнамерява да отвори нови центрове през 2020 година. Тя залага на по-голям брой open space зони. Новият клуб в Младост е на 5 етажа, където са ситуирани всевъзможни подготвителни зони, даже вътрешна лекоатлетическа пътека. Това не е място за бодибилдъри и пауърлифтъри. Железата към този момент стават отживялост – тренира се и функционално - с топки, ластици, пудовки, бългериън бегове.
СПА интензивностите в градска среда са значима част от веригата Pulse FitnessSPA. СПА центровете са налични за всеки посетител, който желае да се възползва от най-новите и съвременни възстановяващи лечения за тяло. Те оферират извънредно многообразие от релаксиращи и възстановителни процедури. Всички тези стратегии да вземем за пример могат да се осъществят в Pulse FitnessSPA Младост , който е комфортен за работещите и в Бизнес Парк София. Разполага с протеинов и фреш бар и ресторнат. Най-впечатляващ обаче е първокласният спа център, ситуиран на равнище -1, който е същински шедьовър. Огромни СПА зони има още в Pulse FitnessSPA на бул. България и Околовръстното, както и в Pulse FitnessSpa PLATINUM в кв. „ Хаджи Димитър “, Pulse FitnessSpa WEST PARK в Западен парк, Pulse FitnessSpa в Пловдив, Банско и Свети Влас.

Като цяло анализаторите поучават хората да се хранят вярно и да заобикалят храни, съдържащи наситени мазнини и захар. Освен това тренировките и движенето като цяло са наложителен детайл от режима ви за здраве, хубост и намаляване!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР