Култовото циганско семейство Валя и Моро, което се тътрузеше из

...
Култовото циганско семейство Валя и Моро, което се тътрузеше из
Коментари Харесай

Култовото циганско семейство Валя и Моро: Продуцентите Иван и Андрей ни дължат 20000 лева

 Култовото циганско семейство Валя и Моро, което се тътрузеше из цяла Европа със смуглите си мурафети в едноименното шоу по несъществуващата към този момент ТВ7, към момента си търси 20 000 лв. от продуцентите Иван и Андрей, написа Lupa.bg. Риалити героите настояват, че са прибрали единствено по 1000 лв. за героизмите си на дребния екран, въпреки да са имали джука сделка за по 10 бона на човек.

Ромският дует няма по какъв начин да си търси парите по формален път, защото не разполага с никакви документи за сделката черно на бяло. " Като не знаем доста неща, като не си знаем правата и няма кой да ни посъветва, се случват такива работи ", метафизичен клати глава Моро, само че удостоверява, че до през днешния ден един път на 3-4 месеца се чува с продуцентите на " Валя и Моро " завладяват света. Уви, без триумф.

Иван и Андрей излизали с аргумента, че няма по какъв начин да извадят парите, защото самите са окапали с големи суми около банкрута на канала на Цветан Василев. И наподобява имат право.

Официалните документи на синдиците демонстрират, че ТВ7  дължи на Опосумите близо 1,2 милиона лв.. Само за риалитито с Валя и Моро сумата е 242 595 лв.. За всички излъчвания медията трябвало да заплати 478 986 лв., само че погасила отговорностите си единствено отчасти. Иван и Андрей още си търсят и 709 818 лв за предаването " Къртицата: Презареждане ".

" Какво са за тях 10-20 бона, те работят с милиони. Можеха да махнат с ръка и да ни ги дадат от личния си джоб. Тях за тия пари бълха ги ухапала, а ние ще живеем 3 години с толкоз ", твърди Валя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР