Култовото Ride`N`Roll American Heritage in Bulgaria събитие се завръща с

...
Култовото Ride`N`Roll American Heritage in Bulgaria събитие се завръща с
Коментари Харесай

Легендарни американски автомобили и мотори показват в Пловдив

Култовото Ride`N`Roll American Heritage in Bulgaria събитие се завръща с нови сили, в невъобразим до момента размер. Запазете датите 20.10 и 21.10. 2018 година в календарите и се присъединете към единственото по рода си шоу в България. Тази година хазаин още веднъж е Пловдив. Отваряме порти в 11.00 ч. на 20 октомври (събота) с водещ на събитието Ники Станоев, споделят уредниците и прибавят: 

Ride`N`Roll е най-голямото ревю на марки и модели американски коли (олдтаймъри, йънгтаймери и съвременни), мотоциклети от марката Harley-Davidson, SUV и офроуд машини, с поддръжката на " H.O.G. " (Harley Owners Group®). Всичко това е гарнирано с типична американска кухня, рок концерт, игри от " Фермата “ с Димитър Господинов Guspa за дребни и огромни с доста награди и доста други игри и изненади! Собственици на американски машини са повече от поканени, само че след авансово записване до 15.10.2018 година

" Клубът на притежателите и почитателите на американските коли в България “ е учреден през 2007 година, с концепцията да сплотява хора, с ползи и обич към американските коли и просвета. Всяка година от клуба се провеждат обичайни изложби, като досега техни домакини са били градовете Благоевград, Боровец, Велинград, Враца, Драгоман, Плевен, Пловдив, Правец и София. Първото издание на " Ride’n’Roll “ се организира през 2015 година при извънреден интерес и събра над 150 автомобила на Национален хиподрум Банкя.

Експонатите, които ще бъдат изложени на тазгодишното ревю, ще включват едни от най-ранните марки и модели американски коли, започвайки с модифицирана версия на Ford T-Model от 1926 година и достигайки до днешните генерации на митове като Dodge Challenger, Chevrolet Corvette и Ford Mustang. Класически " Мuscle cars “ като Chevrolet Camaro, офроуд модификации на Jeep Wrangler и Jeep Cherokee, както и други атрактивни марки коли, като Cadillac Eldorado, Dodge Coronet, Chevrolet Bel Air, Ford Thunderbird и Ford Grand Torino също са измежду бижутата на членовете на клуба. Събитието ще се организира в Панаира.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР