Култовият сериал “Игра на тронове отново е в светлината на

...
Култовият сериал “Игра на тронове отново е в светлината на
Коментари Харесай

Не може да бъде! “Игра на тронове” отново се издъни!

Култовият сериал “Игра на тронове ” още веднъж е в светлината на прожекторите. Феновете не могат да простят на сценаристите обикновеното развиване на сюжета, с който се пробват да ни “изненадат ” в последния осми сезон. И сякаш това не е задоволително, а екипът ни залива с обикновени продукционни неточности. ви, че в предишния епизод на новия сезон в кадър влезе чаша за еднократна приложимост от Старбъкс, като HBO даже съумяха много плоско да се пошегуват със обстановката, разяснявайки, че Денерис не си е поръчала кафе, както биха предположили феновете, а билков чай. Разбира се, недомислената смешка имаше и последици, като продуцентите трябваше да поднесат извиненията си към всички фенове на продукцията и да преработят епизода.

Феновете бързо не помниха гафа, като оставиха екипа да си поеме мирис и да се отдаде на работа на финалната права. И изненада … поредна издънка, единствено седмица по-късно. Какво ли се случи този път?

Последният към този момент епизод, вместо да провокира вълна от неспокойствие, по-скоро разочарова феновете. Освен че сподели превръщането на Денерис в закостеняла килърка, същинска наследница на Лудия крал, докара до бърз и лек край за най-големия изверг в сериала - Церсей. Но има и още една детайлност, която взриви най-верните почитатели на кино лентата.

Емоционалната сцена, в която близнаците Ланистър – Церсей и Джейми, още веднъж се събират, отключи вълна от неодобрение, и то не тъй като почитателите не утвърждават срещата сред близнаците любовници, а и тъй като сцената ясно демонстрира, че на Джейми му е пораснала нова ръка. 



За всички, които наблюдават сериала, не е загадка, че Джейми губи ръката си още в трети сезон на “ ”, като по-късно тя е заместена с изкуствена златна ръка, която остава такава и до последния излъчен досега епизод. Ето за какво почитателите са изумени, когато в промото златната ръка на Джейми е сменена с същинска. И до момента в който в предишния епизод гафът стигна до лъчение, тук грешката остана на равнище промо филмов откъс и беше поправена.



Припомняме, че осми сезон на фентъзи епоса не е единственият, белязан с гафове. Истинските почитатели си спомнят шума към музикалния декор в трети сезон, когато на фона на похода на срама потегли съвременно рок парче, което не подхожда с времето в историята. И в случай че тогава запалените фенове не бяха толкоз сериозни, това се дължеше на вълнуващата басня, на обратите в историята и на развиването на героите. Сега обаче, недоволството на почитателите към сценариния екип е огромно и те се хващат и за най-малката неточност, като я екстраполират благодарение на обществените медии. И всичко това, единствено тъй като напрежението преди финала толкоз доста е ескалирало, а упованията към огромната телевизионна продукция граничат с нереалното. 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР