Култовият репортер и специалист по окултни събития на Би Ти

...
Култовият репортер и специалист по окултни събития на Би Ти
Коментари Харесай

Бомба! bTV слага на диета известен водещ

Култовият кореспондент и експерт по окултни събития на Би Ти Ви Борислав Лазаров сполучливо съумя да размени веселяка Емо Чолаков като лице на прогнозата за времето. Опитният публицист бързо влезе под кожата на феновете с обиграните си обноски и школуван глас, само че шефовете му остават недоволни от различен детайл на екранната му личност - голямото персонално тегло.

Боби, който в последното десетилетие от висок и атлетичен юноша се трансформира в тежкотонажен чичко, е бил учтиво помолен в летните месеци да се подложи на незабавна диета, с цел да смъкна някоя ока от 120-килограмовата си снага.

" Лазаров е страховит експерт, доста занимателен и грамотен, харесват го и мъже, и дами и никой към този момент не страда за напускането на Чолаков. Само че прекалява с храната, фенове се оплакват, че закрива картата на България, когато чете прогнозата за времето ", настояват сътрудници на Борислав от нюзрума.

Заклетият почитател на " Междузвездни войни " Боби Лазаров единствено осъзнавал казуса и даже се шегувал самичък със себе си, че в случай че не се вземе в ръце, ще замязя на един от обичаните си герои от галактическата сага - контрабандиста Джаба.

Източник: lupa.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР