Култовият отбор на Локомотив БДЖ вече официално смени името си.

...
Култовият отбор на Локомотив БДЖ вече официално смени името си.
Коментари Харесай

БДЖ отпадна от името на култовия отбор Локомотив БДЖ

Култовият тим на Локомотив БДЖ към този момент публично смени името си. От новия сезон отборът към този момент ще се споделя Локомотив 2016. Това заяви играещият старши треньор Юли Петков пред “Витоша нюз ”.

Амбицията на управлението е да се обиграват надарени юноши, които да пробият след това в професионалния футбол. Основно попълнение ще бъдат ученици на ДЮШ на Локомотив (Сф), най-вече от набор 1999, само че ще има и по-млади момчета.

Иначе гръбнакът на четвъртодивизионния Локомотив от предишния сезон се резервира. Сигурен напускащ на този стадий е единствено халфът Христо Стамболийски. “Железничарите ” ще вземат участие в АОГ – Север. Домакинските си срещи още веднъж ще играят в Требич.

Легендарен център-нападател на супераматьорския тим е изпълнителният шеф на БДЖ Владимир Владимиров.

Още през януари след разкрития, че в жп превозвача се водят на заплата хора единствено с цел да ритат коженото кълбо в четвърта дивизия, транспортният министър Ивайло Московски подреди Локомотив БДЖ да бъде закрит. Това не се случи, а в груповия трудов контракт даже бе записано категорично, че компанията ще продължи да предизвиква железничарския футбол.

Въпреки напъните на Владимиров, който преди да се осъзнае като гербер бе водач на комсомола на Българска социалистическа партия, Локо БДЖ не съумя да пробие в по-горно равнище на футболното ни състезание. Жп футболистите изгубиха борбата за промоция във В група в неравна борба с колоси на играта с топка като  " Вихър " - Требич, " Спартак 1933 " - Подгумер и " Надежда " - Доброславци. 

 Таранът на Локо-БДЖ Владимир Владимиров гледа от близко по какъв начин момчетата от същинското ЦСКА 1948 ги попиляват на терена. Железничарският тим загуби с 0:7 против армейците.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР